Dragør Kommune Dragør Kommune
Selvbetjening
Gå til telefonbogen
Læs op Udskriv Kontakt Indeks A-Z Cookies

Stofmisbrugsbehandling

Borgere fra Dragør, der søger om behandling for stofmisbrug, skal have deres sag behandlet i Tårnby Kommune. I Dragør Kommune kan du få en støtte- og kontaktperson.

Opgaven løses af Tårnby

Dragør Kommune har bemyndiget Tårnby Kommune til at tage sig af sager, hvor der ansøges om stofmisbrugsbehandling. Siden 1. januar 2007 har Dragør og Tårnby kommuner som følge af kommunalreformen samarbejdet om en række opgaver.

Serviceniveau

Social Service i Dragør kommune har i tæt samarbejde med Sundhedsforvaltningen – Handicap & Psykiatri i Tårnby kommune udarbejdet kvalitetsstandard, hvoraf det fremgår, hvilke tilbud og ydelser Dragør Kommune kan tilbyde borgere, der ønsker social behandling for stofmisbrug.

Kvalitetsstandarder for social behandling af stofmisbrugere (pdf, 40 kb)

Sagsbehandling ud fra Dragør Kommunes serviceniveau

Dragørborgere der søger om stofmisbrugsbehandling, skal have deres sag behandlet i Tårnby Kommune ud fra Dragør Kommunes serviceniveau. Kommunalbestyrelsen i Dragør er fortsat ansvarlig for det gældende serviceniveau, mens Tårnby er ansvarlig for selve sagsbehandlingen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tårnby Kommune, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup.
Telefon: 32 47 11 11.

For Dragør kommunes borgere behandles myndighedsdelen af Tårnby kommune ved Sundhedsforvaltningen – Handicap & Psykiatri, Rådhuset og Børne- og Kulturforvaltningen – Familieafdelingen.

Hånd der rækkes frem

Støtte- og kontaktperson i Dragør

Borgere med misbrugsproblemer kan få støtte i hverdagen af kommunens støtte-og kontaktperson.

Se hvordan du får støtte

Denne side er sidst opdateret: 26 | 06 | 2014