Skip navigationen

Adresseforespørgsel

Find adresse på person - adresseforespørgsel

Oplysninger om andre personer

Du kan få udleveret oplysninger fra CPR om andre personer og få fx aktuelle navne- og adresseoplysninger - medmindre personen har registreret navne- og adressebeskyttelse. Du kan også få at vide, om personen er død, rejst til udlandet eller er umyndig.

For at få udleveret oplysninger skal du dog forud kunne identificere den person, du ønsker oplysninger om ved enten navn og adresse, navn og fødselsdato eller navn og CPR-nummer.

Hver henvendelse koster 52 kr. (2016), også selvom det ikke er sikkert, at kommunen kan finde den person, du søger. Du skal være opmærksom på, at den tidligere adresse ikke kan bruges, hvis den er fra før år 1972, fordi den ikke findes elektronisk. Du kan kontakte Landsarkivet for at få en nyere adresse, som kan bruges i selvbetjeningsløsningen.

Du skal søge om adresseforespørgslen digitalt.

Jeg har ikke NemID - hvad gør jeg?

Hvis du møder personligt op i Borgercentret med et gyldigt billede-ID, kan du få straksudstedt et NemID. 

Har du ikke gyldigt billede-ID, skal du møde op med to af følgende: Dåbs/navneattest, sundhedskort, forskuds- eller årsopgørelse fra Skat. Så kan der bestilles et NemID, som vil blive sendt til din adresse. 

 

Kontakt

Borgercentret

Åbningstider

Mandag - tirsdag: 10:00 - 14:00
Onsdag: Lukket
Torsdag: 10:00 - 16:30
Fredag: 10:00 - 13:00

Telefon: 32 89 01 00

Du kan også sende en sikker mail til Borgercentret
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit cpr.nr.