Skip navigationen

Corona og foreningsområdet

Foreninger kan på denne side holde sig opdateret om genoptagelse af aktiviteter i forbindelse med corona.

11. maj: Genåbning fase 2 - fælles udmelding fra KL, DIF, DGI og DBU

På baggrund af at Regeringen og folketingets partier d. 7. maj 2020 indgik aftale om genåbningens fase to, har parterne KL, DIF, DGI og DBU udsendt en fælles udmelding om genåbning af idrætsområdet.
Det fremgår bl.a. at det er den enkelte forenings ansvar at tilrettelægge aktiviteterne, så de lever op til DIF, DGI og DBU’s fælles retningslinjer, herunder sikre, at der indenfor foreningens aktiviteter prioriteres, så alle medlemmer får gavn af genåbningen.
Find den fælles udmelding som pdf-fil nederst på denne side.

24. april: Generelle anbefalinger om udendørsaktiviteter

Dansk Idrætsforbund og DGI meddelte d. 20. april, at udendørsidræt kan genoptages – i en ny form tilpasset omstændighederne. Dragør Kommune har på denne baggrund samlet en række generelle anbefalinger til sports- og idrætsforeninger, der ligger sig op ad sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Foreninger, der vælger at genoptage udendørsaktiviteter, anbefales desuden løbende at holde sig opdateret hos foreningens respektive paraplyorganisation om gældende retningslinjer (som fx Dansk Tennisforbund eller Dansk Forening for Rosport).

Se nedenfor kommunens generelle anbefalinger til foreninger samt sundhedsstyrelsens plakat 'til dig, der træner udendørs'.