Skip navigationen

Motionsstier

Dragør Kommune har etableret afmærkede motionsstier flere steder i kommunen.

Afmærkede motionsstier

Du kan løbe eller gå ad afmærkede motionsstier. Vælg den længde, der passer dig.

  • Hjertestien t/r: 5/10 km
  • Dragør Nord-ruten: 4,1 km
  • Vængekvarter-ruten: 3,6 km
  • Kirkevejsruten: 3,2 km
  • Rundturruten: 9,3 km
Klik og naviger i kortet

Hjertestien

Dragør Kommune har i samarbejde med Hjerteforeningen etableret hjertestien. En hjertesti er en afmærket motionssti, hvor der langs ruten er opsat skilte med Hjerteforeningens logo. Stien kan anvendes hele døgnet og af alle.

Mange af Hjerteforeningens lokalkomiteer arrangerer faste ugentlige begivenheder på hjertestierne, fx ugentlig træningssamling for forskellige aktiviteter. Herudover afholdes der mange steder enkeltstående events og årlige lokale begivenheder fx sundhedsdage med aktiviteter på stierne, motion i samarbejde med foreningslivet eller andet. Se i kalenderen på Hjerteforeningens hjemmeside hvornår der er et arrangement på din lokale hjertesti. God fornøjelse på stien!

Andre muligheder for ture i naturen 

Du kan også finde mange andre muligheder for ture i naturen i Dragør Kommune, se for eksempel Udinaturen-kortet på Naturstyrelsens hjemmeside.

Kontakt

Center for Børn, Skole og Kultur

Telefon: 32 89 01 00

Du kan også sende en sikker mail til Center for Børn, Skole og Kultur
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit cpr.nr.