Skip navigationen

Fuldmagt

Her kan du læse om fuldmagt

Hvis du ønsker, at en anden person skal hjælpe dig i kontakten med det offentlige, kan du give en fuldmagt. Når du afgiver en fuldmagt, giver du personen lov til at varetage dine interesser og handle på vegne af dig. Det kan fx være et familiemedlem, en ven eller plejepersonale. Det vigtigste er, at du har tillid til personen.

Vi har samlet forskellige fuldmagter her:

Fuldmagt

Hvis du har brug for at en pårørende kan handle på dine vegne i forhold til Dragør Kommune, skal I få lavet en fuldmagt.

For at give fuldmagt kan I udfylde nedenstående blanket og sende den til Visitationen med sikker mail eller med posten til:

Sundhed og Omsorg, Visitationen
Kirkevej 7
2791 Dragør 

Blanket til fuldmagt vedrørende personlige forhold (åbner i nyt vindue).

Læs mere om fuldmagt

Digital fuldmagt

En digital fuldmagt giver din pårørende ret til at tilgå digitale selvbetjeningsløsninger på dine vegne. Enten kan du selv logge ind via NemID og give tilladelsen, eller kan din pårørende kan selv anmode om tilladelse – også via NemID.

Læs mere om digital fuldmagt

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, som kan sættes i kraft en gang i fremtiden, hvis du mister evnen til selv at tage vare på dine økonomiske eller personlige forhold. Du kan give fremtidsfuldmagt til en eller flere personer, som du selv udpeger.

Selvom du opretter fremtidsfuldmagten i dag, vil den først kunne sættes i kraft og virke, hvis du en dag bliver syg, mentalt svækket mv. og ikke længere har evne til at varetage dine forhold inden for de områder, som er omfattet af fremtidsfuldmagten.

En fremtidsfuldmagt er et frivilligt og privat alternativ til en almindelig fuldmagt og det offentligt fastsatte værgemål.

Læs mere om fremtidsfuldmagt

Kontakt

Visitationen

Visitationen har telefontid hverdage 8.15-10.00. 

Telefon: 32 89 02 09

Du kan også sende en sikker mail til Visitationen
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit cpr.nr.