Skip navigationen

Genåbning af Tandplejen

I forbindelse med Regeringens udmelding om gradvis øget aktivitet i Sundhedsvæsnet, arbejder Tandplejen fra mandag den 20. april langsomt på at øge aktiviteten.

Følgende gælder

 1. Akutte og kritiske behandlinger prioriteres. Børn og unge, som trænger til mest hjælp, indkaldes først.

 2. Mød ikke op på klinik uden en aftale.

 3. Børn og unge med symptomer på COVID-19 - som feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, må ikke behandles i Tandplejen. Kun ved uopsætteligt behov for tandlægehjælp, henvises til sygehus.

  Patienten kan ses, når vedkommende har været symptomfri i 48 timer.

 4. Ved hjælp af telefonisk konsultation vil vi rådgive og vejlede jer – hvor det er muligt. Kræver situationen, at dit barn skal ses, da får du tilbudt en tid.

 5. Sprit dine hænder, før du går ind på klinikken, og rør ved mindst muligt.

 6. Tandplejen henstiller til, at der kun er én ledsager med pr. barn. Store børn må gerne komme ind på klinikken alene. Vi vil kontakte forældre, hvis der eventuelt gives information. 

Kontakt Tandplejen

Du kan ringe på 32 89 04 09 eller skrive til os på dragoer.dk, som er sikker mail. Skriv hvad og hvem, det drejer sig om.

Færre patienter

Tandplejen følger retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen om at minimere smittespredning. Det betyder, at Tandplejen vil se færre patienter end normalt. Der vil derfor forekomme ventetid på tandregulering og generelle behandlinger.

Tandplejen oplever, at mange ringer og ønsker tid til tandregulering. Vi gør vores bedste for at hjælpe alle.

Tandplejen vil indkalde patienter i prioriteret rækkefølge, med dem som har størst behov for behandling først. Vi beder derfor om at acceptere og respektere anvisningerne.

Vi sætter pris på din forståelse.

Tandklinikken er i den kommende tid lukket på følgende dage:

 • 1. maj
 • 8. maj
 • 21. og 22. maj
 • 1. juni
 • 5. juni

 

 

Kontakt

Tandplejen

Vær opmærksom på at tidsbestilling eller afbud ikke kan foretages på mail. Du skal kontakte Tandplejen telefonisk.    

Telefon: 32 89 04 09

Du kan også sende en mail til Tandplejen
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit cpr.nr.