Skip navigationen

Børne- og ungepolitik

Børne- og Ungepolitikken samt Standarder for sagsbehandlingen i sager om børn og unge med særlige behov udgør Dragør Kommunes sammenhængende Børne- og ungepolitik. Børne- og ungesynet bygger på respekten for hinanden, og muligheden for udfoldelse er omdrejningspunktet. Vedtaget af kommunalbestyrelsen den 15. december 2016.

Fra forside af Børne- og ungepolitik - drenge, der leger

Børne- og ungepolitik

Denne politik er fundamentet for børn og unges trivsel, udvikling og læring i Dragør Kommune. Politikkens værdier er grundstenen for børnenes og de unges liv i deres institutioner og hverdag. Børne- og ungesynet bygger på respekten for hinanden, og muligheden for udfoldelse er omdrejningspunktet. Derudover er det essentielt, at alle børn og unge føler sig værdifulde og bliver understøttet i deres alsidige og personlige udvikling.

Standarder for sagsbehandlingen i arbejdet med børn og unge med særlige behov

Børne- og Ungepolitikken samt Standarder for sagsbehandlingen i sager om børn og unge med særlige behov udgør Dragør Kommunes sammenhængende Børne- og Ungepolitik. Standarder for sagsbehandlingen i arbejdet med børn og unge med særlige behov skal derfor læses som et supplement til afsnittet”Børn og unge med særlige behov” på side 7 i Børne- og Ungepolitikken.

Fra forside af Standarder for sagsbehandlingen i arbejdet med børn og unge med særlige behov