Skip navigationen

Børne- og ungepolitik

Børne- og Ungepolitikken samt Standarder for sagsbehandlingen i sager om børn og unge med særlige behov udgør Dragør Kommunes sammenhængende Børne- og ungepolitik.

Fra forside af Børne- og ungepolitik - drenge, der leger

Børne- og ungepolitik

Denne politik er fundamentet for børn og unges trivsel, udvikling og læring i Dragør Kommune. Politikkens værdier er grundstenen for børnenes og de unges liv i deres institutioner og hverdag. Børne- og ungesynet bygger på respekten for hinanden, og muligheden for udfoldelse er omdrejningspunktet. Derudover er det essentielt, at alle børn og unge føler sig værdifulde og bliver understøttet i deres alsidige og personlige udvikling.

Standarder for sagsbehandlingen i arbejdet med børn og unge med særlige behov

Børne- og Ungepolitikken samt Standarder for sagsbehandlingen i sager om børn og unge med særlige behov udgør Dragør Kommunes sammenhængende Børne- og Ungepolitik. Standarder for sagsbehandlingen i arbejdet med børn og unge med særlige behov skal derfor læses som et supplement til afsnittet”Børn og unge med særlige behov” på side 7 i Børne- og Ungepolitikken.

Kontakt

Center for Børn, Skole og Kultur

Telefon: 32 89 01 00

Du kan også sende en sikker mail til Center for Børn, Skole og Kultur
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit cpr.nr.