Skip navigationen

Stem hjemme eller flyt afstemningssted

Du kan brevstemme hjemme eller du kan flytte afstemningssted

Når du skal stemme i eget hjem eller på Omsorgscentret Enggården


Brevafstemning i hjemmet foregår ved, at du får besøg af to tilforordnede, som hjælper dig med at brevstemme og sørger for, at alt går rigtigt for sig. Du vil senere få besked om, i hvilket tidsrum de tilforordnede kommer på besøg.

Du skal selv søge om at stemme i dit hjem ved at kontakte Borgerservicecentret på tlf. 32 89 01 00 og få et ansøgningsskema tilsendt. Ansøgningsskemaet til at stemme hjemme kan du også få elektronisk her. 

Til folkeafstemningen, kan du tidligst søge om at brevstemme i hjemmet den 4. maj 2022 og senest den 20. maj 2022 kl. 18.00. 

Hvis uheldet er ude

Er du indlagt på et hospital, kan du brevstemme på hospitalet. Det sørger hospitalet for.

Ændring af afstemningssted

Hvis du har et handicap eller har nedsat førlighed, kan du ændre afstemningssted inden for kommunen. I Dragør Kommune er der to afstemningssteder, Dragør Skole og Hollænderhallen. Begge steder er der gode adgangsforhold, men i Hollænderhallen er der ekstra hjælpemidler i form af hæve/sænke bord, CCTV, stærkt lys, en overlægsplade og særlig kraftig lup.

Du kan søge om at få ændret afstemningssted fra tirsdag den 4. maj 2022 til den 24. maj 2022 kl. 12.00 ved at udfylde en ansøgning, som du kan få tilsendt ved at kontakte Borgercentret på tlf. 32 89 01 00. Modtager du praktisk hjælp af en hjemmehjælper, hjemmesygeplejerske eller lignende, vil de kunne give dig ansøgningsskemaet.

Hvis du ønsker at blive overført til et andet afstemningssted, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til:

Dragør Kommune
Att.: Borgerservice
Kirkevej 7
2791 Dragør

Ansøgningsskemaet til overførsel til andet afstemningssted kan du også få elektronisk her. 

 

 

Kontakt

Valgsekretariatet

Telefon: 32 89 01 16 eller 32 89 01 08

Du kan sende en sikker mail
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit cpr.nr.