Skip navigationen

Kultur- og fritids- og idrætsområdet

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer for minimering af smitte og brug af værnemidler. Nogle af vores kultur- og fritidstilbud er derfor indtil videre ikke, som de plejer.

Indendørs aktiviteter

Vi skal holde alle indendørs fritids-, kultur- og idrætsfaciliteter lukket fra onsdag den 9. december 2020 og foreløbig til og med søndag den 5. april 2021.

Det betyder, at følgende kommunale steder er lukket for offentlig adgang:

  • Aktivitetshuset Wiedergården, inkl. cafeen
  • Bibliotekerne
  • Idrætshallerne: Dragør Svømmehal, Hollænderhallen og Kongelundshallen
  • Klub Dragør fra 5. klassetrin og opefter
  • Musikskolen
  • Ungdomsskolen.

Særlig for bibliotekerne

Biblioteket Take Away

Fra mandag den 8. februar 2021 tilbyder Dragør Bibliotekerne igen Take Away til borgerne. Det betyder, at du kan bestille en pose til afhentning ved Dragør Bibliotek, Vestgrønningen 18. Læs mere om åbningstider og bestil på www.drabib.dk/takeaway.

Brug mundbind, når du henter din Take Away, brug håndsprit og følg afstandskravet på minimum 2 meters afstand. Pas på hinanden og personalet.

Aflevering af lånte materialer

I lukkeperioden skal du aflevere dine lån i postkassen ved siden af døren til biblioteket på Vestgrønningen 18. Du kan aflevere lån, der skulle have været afleveret i lukkeperioden, gebyrfrit.

Brug vores digitale tilbud

Du kan læse e-bøger, høre lydbøger, se film og læse blade over nettet. Find vores digitale tilbud på www.drabib.dk/det-paa-nettet. Du logger ind med dit cpr-nummer og din pinkode til biblioteket.

Udendørs aktiviteter

Fra den 22. marts 2021 kan udendørs idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, som sker i organiseret regi, finde sted. Her gælder et forsamlingsforbud, som betyder, at der højst må være 50 personer til stede.

Ved alle andre udendørs fritids-, kultur- og idrætsaktiviteter gælder et forsamlingsforbud, som betyder, at der højst må være 10 personer til stede - gældende fra den 22. marts 2021.

  • Klæd om hjemmefra
  • Tag ikke ophold, hvis du ikke selv skal deltage, dyrke motion eller idræt.