Skip navigationen

Kultur- og fritids- og idrætsområdet

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer for minimering af smitte og brug af værnemidler. Nogle af vores kultur- og fritidstilbud er derfor indtil videre ikke, som de plejer.

Indendørs aktiviteter

Pr. den 1. juli 2021 er det indendørs forsamlingsloft på 250 personer. Det omfatter også idrætsaktiviteter, hvor personer over 18 år deltager, hvis disses tilstedeværelse er nødvendig for en forsvarlig afholdelse af aktiviteterne. 

  • Der er krav om at vise coronapas i fitnesscentre for personer over 15 år. 
  • Der er krav om at vise coronapas ved indendørs idræt for voksne over 18 år.
  • Der er ikke krav om at vise coronapas for indendørs organiseret idræt for børn og unge under 18 år.

I foreningslivet sker kontrollen af coronapas ved stikprøvekontrol.

Pr. søndag den 1. august 2021 ophører kravet om coronapas for:

  • Indendørs idrætsaktiviteter
  • For fitnesscentre overgås til daglig stikprøvekontrol for coronapas (pr. onsdag den 1. september 2021 ophører kravet om coronapas for fitnesscentre).

Aktivitetshuset Wiedergården

I Aktivitetshuset er caféen igen åben med krav om, at du viser coronapas. Terrassen kan også benyttes uden coronapas. Caféen har sommerlukket uge 28 og 29. Det vil sige fra den 12.-25. juli 2021.

Al indendørstræning kræver gyldigt coronapas. Vi tjekker det ved stikprøvekontroller.

Tjek gerne med aktivitetsleder eller på hjemmesiden Wiedergaarden.dk, hvordan dit hold kører. 

Musik- og Kulturskolen

Musik- og kulturskolen er åbnet for børn, unge og personer over 18 år med forsamlingsloft på 250 personer. Det gælder også for sangaktiviteter.

Dragør Bibliotekerne

Fra mandag den 14. juni 2021 kan du igen besøge begge Dragørs biblioteker. Der er hverken krav om mundbind/visir eller om at vise coronapas at få adgang.

Se åbningstiderne på drabib.dk eller i biblioteksapp’en.

Brug også vores digitale tilbud. Du kan læse e-bøger, høre lydbøger, se film og læse blade over nettet. Find vores digitale tilbud på www.drabib.dk/det-paa-nettet. Du logger ind med dit cpr-nummer og din pinkode til biblioteket.