Skip navigationen

PCR-test i Dragør

Du bør få en PCR-test, hvis du fx har symptomer på COVID-19, eller hvis du er nær kontakt til en smittet. Husk, test er et øjebliksbillede og erstatter ikke Sundhedsstyrelsens råd om smitteforebyggelse.

PCR-test

Siden den 1. april 2021 har det været muligt at få en PCR-test (svælgpodning) i Dragør.

Det foregår i Hollænderhallen, Halvejen 3 i Dragør. Bemærk: Indgangen er på bagsiden af Hollænderhallen. Gå til venstre ned langs bygningen.

Åbningstiderne er (pr. den 23. september 2021):

  • Mandag, onsdag, fredag og søndag: 06.30-14.15
  • Tirsdag, torsdag og lørdag: 15.30-23.15

Du behøver ikke bestille tid i forvejen, men du kan godt bestille tid til PCR-test på: coronaproever.dk eller hvis du ikke har et NemId, kan du ringe til Region Hovedstadens rådgivning og booking på telefon 38 66 00 00. 

Hvis der er kø, vil personer med tidsbestilling blive prioriteret først.

Husk mundbind og dit gule sundhedskort.

Hurtigtest (næsepodning) er efter den 9. september 2021 ikke længere muligt at få i Dragør. Det er Copenhagen Medical, som står for hurtigtest i Region Hovedstaden. På Copenhagen Medicals hjemmeside kan du finde steder, hvor det er muligt at få en hurtigtest.

Bliv testet når…

Du bør blive testet, hvis du:

  • har symptomer, som kunne være COVID-19
  • får at vide, at du er nær kontakt til en person, som er smittet med ny coronavirus
  • får at vide, at du skal testes forud for fx indlæggelse, behandling eller undersøgelse
  • får at vide, at du skal testes som led i smitteopsporing ved udbrud, fx på grundskoler, i daginstitutioner, på plejehjem m.v.
  • får at vide, at du er ’anden kontakt’, og skal testes hurtigst muligt, fx via Smitte│stop appen

Møder du på arbejde?

Du kan godt blive testet, selvom du ikke har symptomer eller tror, at du er smittet med COVID-19. Bliv testet én gang om ugen, hvis du har et arbejde, hvor du møder ind fysisk og derfor ses med flere personer.

Ved at blive testet er du med til at bryde smittekæderne i Danmark. Samtidig hjælper du med at skabe overblik over, hvordan smittespredningen i samfundet udvikler sig.

På coronasmitte.dk kan du se adresser på landets faste og mobile COVID-19 teststeder, som ikke kræver en henvisning fra lægen.