Skip navigationen

Ny svømmehal

Dragør Kommune skal have en moderne, lys og imødekommende svømmehal. Svømmehallen vil blandt andet indeholde et 25 meter bassin, 1- og 3- meters vippe samt et 50 m2 varmtvandsbassin. Den gamle svømmehal rives ned for at give plads til den nye, som også skal ligge ved Hollænderhallen.

Grafisk illustration af ny svømmehal

Fakta om projektet

J. S. Sten & Stål A/S skal bygge en moderne, lys og imødekommende svømmehal i Dragør. Svømmehallen vil blandt andet indeholde et 25 meter bassin, 1- og 3- meters vippe samt et 50 m2 varmvandsbassin. Den gamle svømmehal rives ned for at give plads til den nye, som også skal ligge ved Hollænderhallen. Projektbeskrivelsen fra J. S. Sten og Stål A/S vil stadig blive udviklet inden byggeriet, hvorfor der kan ske mindre justeringer. Projektet vil i løbet af april blive udstillet i Hollænderhallen. Nærmere tidspunkt vil blive annonceret på kommunens hjemmeside og i Dragør Nyt.

Status

Torsdag den 30. marts 2017 blev kontrakten om den nye svømmehal underskrevet af entreprenør og kommune.

Vedtagelse

Kommunalbestyrelsen besluttede den 17. december 2015 at sætte et udbud af en kommunal svømmehal i gang. Derefter blev der gennemført en såkaldt prækvalifikation, hvor 7 firmaer ansøgte om at få mulighed for at afgive tilbud på opgaven. Kommunalbestyrelsen godkendte den 25. august 2016 5 firmaer til at give tilbud. Af disse blev 3 udvalgt til endelige tilbud.