Skip navigationen

Sports- og Kulturprisen

Dragør Kommune uddeler hvert år en Sports- og Kulturpris. Prisen går til en aktør, der har gjort sig særligt bemærket inden for kultur- eller idrætslivet.

Pris for en særlig indsats

Dragør Kommune og Folkeoplysningsudvalget uddeler hvert år en Sports- og Kulturpris til en person, en forening eller en gruppe, som har ydet en særlig indsats inden for sport og kultur. Prisen er en anerkendelse af den ekstraordinære frivillige indsats, som bidrager til et rigt, kvalitativt og alsidigt sports- og kulturliv i kommunen.

Hvem kan få prisen

  • En idrætsudøver, et hold, en afdeling eller en klub, der har opnået et bemærkelsesværdigt resultat i konkurrence eller andre idrætslige sammenhænge.
  • Prismodtageren skal være medlem af en lokal idrætsforening eller bo i kommunen.
  • En person, der gennem en årrække på bemærkelsesværdig måde har virket som leder af idrætsarbejde eller ide betonet børne- og ungdomsarbejde i Dragør Kommune.
  • En person, en gruppe en forening eller en institution som anerkendelse for bemærkelsesværdigt arbejde til gavn for kulturlivet i Dragør Kommune.
  • Prisen kan gives for kunstnerisk og/eller kulturelt arbejde i alle former.
  • Tidligere indstillede kandidater kan genindstilles.
  • Medlemmer/tilforordnede i Folkeoplysningsudvalget kan ikke indstilles til Sports- og Kulturprisen.
  • Kommunalt ansatte medarbejdere kan ikke indstilles på baggrund af deres arbejde for kommunen.

Skriftlig indstilling

Til brug ved tildeling af Sports- og Kulturprisen 2020 skal der indsendes en skriftligt begrundet indstilling senest den 11. august 2021 kl. 12 til kulturogfritid@dragoer.dk 

Foto af Sports- og Kulturpris
Kontakt

Børn, Skole- og Kulturafdelingen

Telefon: 32 89 01 00 (omstillingen, spørg efter Børn, Skole- og Kulturafdelingen)

Du kan også sende en sikker mail til Børn, Skole- og Kulturafdelingen
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit cpr.nr.