Skip navigationen

Fonde I kan søge

Brug fonde.dk til at målrette og effektivisere jeres fundraising-aktiviteter.

Fonde.dk

Dragør Kommune har købt adgang til Fonde.dk, der er Danmarks største online fondsdatabase. Siden indeholder forskellige værktøjer, du kan bruge til at målrette og effektivisere fundraisingen inden for en bred vifte af emner som kultur, natur, fritid, iværksætteri, ældre, børn, arkitektur og meget mere.

Adgang for foreninger og institutioner

Aftalen med Fonde.dk betyder, at alle foreninger og institutioner hjemmehørende i Dragør Kommune, gratis kan oprette op til 3 brugere per forening. Det er foreningens bestyrelse, der har råderet over brugerprofilerne i databasen.

Indtil videre er der købt adgang for et år, men vi vil løbende evaluere adgangen. Der er ikke taget stilling til eventuel forlængelse af abonnement. Formålet er at give vores foreninger og institutioner de bedste betingelser for at kunne fundraise til de mange projekter, som ligger og venter rundt om i kommunen.

Support og betingelser

Teknisk support, herunder spørgsmål til abonnement, skal rettes direkte til Fonde.dk. Kontaktoplysninger findes på udbyderens hjemmeside Fonde.dk.

Betingelserne for brug af Fonde.dk fremgår af udbyderens hjemmeside. Dragør Kommune stiller databasen til rådighed, men fraskriver sig alt ansvar for brug af tjenesten i øvrigt.

Få adgang

Udfyld formularen herunder for at få adgang til Fonde.dk, så sender Fonde.dk dig dine login-oplysninger i løbet af 1-2 hverdage. Det udleverede login (brugernavn og password) er personligt, du skal opbevare det forsvarligt og fortroligt, og må ikke videregive det til andre.

Tilmelding til databasen Fonde.dk

Dine oplysninger sendes videre til Fonde.dk

Skriv hvilken institution eller forening du kommer fra
Kontakt

Skole- og Kulturafdelingen

Telefon: 32 89 01 00 (omstillingen, spørg efter Skole- og Kulturafdelingen)

Du kan også sende en mail til Skole- og Kulturafdelingen
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit cpr.nr.