Skip navigationen

Centerchef for Sundhed, Pleje og Rehabilitering

Vil du være chef i en lille udviklingsorienteret kommune, hvor du både får mulighed for at komme tæt på driften og medarbejderne og samtidig være en central sparringspartner for direktion og politikere på sundheds-, forebyggelses- og plejeområdet? Så skal du søge jobbet som centerchef for Sundhed, Pleje og Rehabilitering i Dragør Kommune.

Sundhed, Pleje og Rehabilitering er en ny organisering med ca. 310 medarbejdere og 5 enhedsledere. Centret rummer både hjemmeplejen, plejecenter, aktivitetshus, sundhedspleje og tandpleje. Du skal lede bredden på sundheds- og forebyggelsesområdet og være med til at binde hele området meningsfuldt sammen.

Dragør Kommune har fokus på at sikre borgerne effekt og at tilpasse kravene til organisationen, så der bliver styret på de rigtige parametre. Et arbejde du som ny centerchef vil blive involveret i at implementere og videreudvikle.

Vi forventer bl.a., at du har kommunal erfaring og gerne erfaring fra et eller flere af centrets fagområder, og at du er ledelsesmæssigt velfunderet både praktisk og teoretisk. Du har erfaring med at lede i en politisk ledet organisation, og du har interesse i MED-samarbejdet.

Du kan læse mere om stillingen, dens krav og forventninger til den nye chef i en job- og personprofil på www.genitor.dk. Du er velkommen til at ringe til direktør Mads Leth-Petersen, Dragør Kommune, tlf. 25674211 eller chefkonsulent Vibeke Rosenbeck, Genitor, tlf. 3148 4740. Se også https://www.dragoer.dk/ for information om Dragør Kommune.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst og på baggrund af kvalifikationer.

Du kan søge stillingen via hjemmesiden www.genitor.dk.

Ansøgningsfristen udløber den 18. februar 2021 kl. 08.00.