Skip navigationen

Genopslag - Dragør søger ny kommunaldirektør

Danmarks måske mest engagerede lokalsamfund søger ny kommunaldirektør. Vil du være med til at sammensætte en ny direktion? Har du indgående kendskab til kommunal økonomi og solid ledelseserfaring? Og stiller du dig gerne i spidsen for et hold, der består af 1.100 dygtige ansatte og 14.000 engagerede borgere? Så skal du søge stillingen som Dragør Kommunes nye kommunaldirektør.

Den nye kommunaldirektørs første opgave bliver at sætte et nyt direktionshold. En direktør har fået nyt job, og det giver anledning til at revurdere sammensætning og opgavefordeling. Derfor vælger Dragør Kommune at genopslå stillingen som kommunaldirektør.

Som kommunaldirektør bliver du den samlende figur, der hurtigt opbygger et tillidsfuldt og ærligt samarbejde med borgmester, kommunalbestyrelse, direktion, ledere, medarbejdere, borgere og øvrige samarbejdspartnere. Kommunaldirektøren fungerer som nærmeste rådgiver for den politiske ledelse og som øverste administrative leder for organisationen. Af væsentligste opgaver skal du:

  • Udvikle kommunens økonomistyring til både at kunne håndtere de aktuelle udfordringer og morgendagens muligheder.
  • Udvikle nærdemokratiet og det stærke lokalsamfund i tæt samspil med kommunalbestyrelsen og kommunens aktive og ressourcestærke borgere.
  • Sætte en tydelig retning for direktionsarbejdet og være synlig i hele organisationen.

Som ny kommunaldirektør har du et indgående kendskab til den kommunale sektor og offentlig økonomistyring. Du er en erfaren rådgiver for den politiske ledelse. Du har vist gode ledelsesmæssige resultater, og du er kendt som en robust og tydelig topleder. Du er visionær og evner at lede strategisk, men er heller ikke bleg for at tage fat og have hands on. Du er nærværende og uformel i din kommunikation og er tillidsvækkende, grundig og engagerende i din ledelse.

Dragør Kommune foretrækker kontraktansættelse, og lønniveauet er ca.  1.125.000 kr. årligt inkl. kontrakttillæg og ekskl. pension.

Se uddybende jobprofil på www.genitor.dk og information om kommunen på www.dragoer.dk. Spørgsmål kan stilles til borgmester Eik Dahl Bidstrup, Dragør Kommune, tlf. 3010 1078, direktør Asger Villemoes Nielsen, Dragør Kommune, tlf. 5157 7774 eller til partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen, tlf. 3141 0563 og chefkonsulent i Genitor Malene Kjær-Jepsen, tlf. 2155 9250.

Du kan søge stillingen via Genitors hjemmeside www.genitor.dk. Ansøgningsfristen er den 27. oktober 2019.