Skip navigationen

Job- og personprofil - Direktør

Motiveres du af muligheden for at gøre en reel forskel for en lille kommune med meget korte beslutningsveje?

Trives du i et tæt samspil med meget engagerede og forventningsfulde politikere og borgere? Vil du gerne udvikle dine toplederkompetencer? Så er den ledige stilling som direktør i Dragør Kommune din drømmestilling.

Ansvarsområder

Som ny direktør bliver du en del af kommunens enhedsdirektion, der er kendetegnet ved et tæt og tillidsfuldt samarbejde, og du får ledelsesansvar for tre afdelinger:

  • Borger & Social
  • Børn & Pædagogik
  • Skole & Kultur

Dragør Kommune søger en direktør, der udøver ledelse gennem relationer, og som har et iøjnefaldende talent for topledelse. Du har et godt kendskab til centrale kommunale velfærdsområder, og du mestrer både strategisk og hands on ledelse. Du kommunikerer klart og tydeligt, og du trives i dialog med kommunens meget engagerede politikere og borgere. Du har blik for de særlige styrker, der er i den lille kommune samtidig med, at du ikke er blind for de udfordringer, der også er.

Vil du vide mere?

Du kan få mere at vide om kommunen her på hjemmesiden, og du kan se en uddybende job- og personprofil nedenfor og på Genitors hjemmeside www.genitor.dk. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Dragør Kommunes kommunaldirektør Kenneth Kristensen på telefon 5197 0022 eller partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen på telefon 3141 0563.

Ansøgning

Ansættelse sker på kontraktvilkår. Vilkårene aftales konkret mellem Dragør Kommune og den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfristen er den 4. marts 2019. Du kan søge stillingen via Genitors hjemmeside www.genitor.dk.

Kort om Dragør

Dragør Kommune er beliggende med store naturmæssige og unikke kulturhistoriske værdier kun 14 km fra Københavns Rådhusplads. Kommunen er kendetegnet ved en meget stærk lokal identitet og ved et meget levende lokaldemokrati.