Skip navigationen

For borgere i Dragør Kommune der gerne vil hjælpe

Dragør Kommunens beredskab kan få brug for ekstra arbejdskraft til at aflaste vores medarbejdere i den kommende tid grundet den aktuelle situation med coronavirus.

Bliv en del af vores beredskab

Dragør Kommunes personale kan selv blive ramt af sygdom og karantæne og det er ekstra vigtigt at vi alle hjælper hinanden og støtter op hvor der er brug for det. Vi inviterer derfor dig som borger til at melde dig til jobbanken.

Hvilke funktioner kan vi få brug for?

Opgaver som vi blandt andet kan få brug for hjælp til, er følgende:

  • Pasning af børn i institution
  • Undervisning af børn på skole 
  • Hjælp til indkøb af færdigretter og opvarmning af mad hos borgere
  • Tilberedning af frokost, støtte til madindtag samt afrydning
  • Hjælp i køkkenproduktion og udbringning af mad til borgerne
  • Hjælp til borgere, der har brug for hjælp til eksempelvis personlig pleje
  • Støtte til medicinindtag og ernæring
  • Omsorgsindsatser til borgere, der normalt vis vil benytte kommunens dagtilbud og daghjem
  • Kørselsopgaver.

Alle arbejdsfunktioner vil være placeret i Dragør Kommune, og for nogle af dem der være tale om aften-, nat-, eller weekendarbejde. Opgaverne kan ændre sig, hvis der bliver behov for andet. Vi betaler overenskomstmæssig løn for din indsats.

Kan du hjælpe?

Du er måske sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, lærer eller pædagog. Det kan være, du har forladt faget for en tid eller du er studerende eller gået på pension. Hvis du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft til Dragør Kommune i den aktuelle situation, så kan du registrere dig her nederst på siden. Når du har ansøgt vil du blive registreret i Jobbanken, hvorefter at du vil blive kontaktet i fald at vi har brug for din hjælp. Vi betaler overenskomstmæssig løn for din indsats.

De tilmeldte vil alene blive kaldt ind, hvis Dragør Kommunes nuværende medarbejdere ikke kan dække den ekstraordinære situation i forbindelse med den nye coronavirus og i den periode der måtte blive nødvendig.

*Vær opmærksom på, at sikre hos A-kasse og pensionskasse om evt. lønnet arbejde kan påvirke dine dagpenge, efterløn eller pension.

Gør en forskel

Du kan være med til gøre en forskel for dem i vores samfund, der har allermest brug for det netop nu. Har du mulighed for at bidrage i beredskabet, hører vi gerne fra dig. Vi håber, at mange har lyst og tid til at bidrage i denne ekstraordinære situation.

Tilmeld dig jobbank herunder