Skip navigationen

For pressen

Pressedækning af H.M. Dronningens og H.K.H. Prinsesse Beatrix’ besøg i Dragør Kommune den 20. maj 2022 kræver akkreditering og poolkort. Ansøgningsfrist er den 12. maj 2022 kl. 10

Akkreditering af pressen

Akkreditering og poolkort udstedes af Dragør Kommune og skal bæres synligt under besøget. Medierepræsentanter skal på forespørgsel kunne identificere sig selv med foto-ID.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er torsdag den 12. maj 2022 kl. 10, og ansøgning stiles til chefkonsulent – kommunikationsansvarlig Toini S. Floris på mail dragoer@dragoer.dk.

Skriv venligst i emnefeltet: ”Ansøgning om akkreditering ved kongeligt besøg i Dragør”.

Af ansøgningen skal fremgå, hvilket medie du repræsenterer, dit fulde navn og hvorvidt du er fotograf eller har redaktionel interesse i begivenheden.

Da vi forventer interesse for begivenheden fra både den danske og den hollandske presse, vil der ske en nærmere fordeling af poolpladser, hvor der er begrænset antal pladser.

Fordelingen udsendes inden pressebriefing, som forventes afholdt fredag den 20. maj kl. 8 (nærmere information herom fås i forbindelse med vores svar på ansøgning om akkreditering).