Skip navigationen

Ændret åbningstider for test i Dragør

Sundhedsmyndighederne opfordrer borgerne til at fortsat at lade sig teste, imens samfundet er under løbende genåbning. Pr. 1. april 2021 er åbningstiderne i Hollænderhallen for PCR-testning udvidet. Bemærk, at du fremover skal bestille tid på forhånd. Hurtigtest i Aktivitetshuset Wiedergården kræver ikke tidbestilling. (opdateret den 26.03.2021 kl. 10.20 med daglige åbningstider i Hollænderhallen og sundhedsmyndighedernes teststrategi)

Nyhed
Anbefal denne nyhed:

Anbefalingen er, at borgere, der fx møder fysisk på arbejde, lader sig teste mindst én gang om ugen.

PCR-test (svælgpodning)

I Hollænderhallen, Halvvejen 3, kan du få en PCR-test for coronavirus. Fra torsdag den 1. april 2021 er åbningstiderne:

  • Mandag, onsdag, fredag og søndag klokken 6.30-14.30
  • Tirsdag, torsdag og lørdag 15.30-23.30.

Bemærk: Fremover skal du bestille tid til PCR-testning på coronaprover.dk – hvis du ikke har NemId, kan du ringe til Region Hovedstadens rådgivning og booking-telefon på 38 66 00 00.

Husk mundbind og dit gule sundhedskort.

Hurtigtest (næsepodning)

Du kan få en hurtigtest for coronavirus i testcenteret i Aktivitetshuset Wiedergården, Wiedergården 2 i Dragør. Frem til lørdag den 1. maj 2021 er der åbent hver dag – også lørdage, søn- og helligdage – klokken 08-20.

Ved hurtigtest møder du bare op uden at bestille tid, men husk mundbind og dit gule sundhedskort.

Find andre teststeder

Læs mere på dragoer.dk/corona og coronasmitte.dk, hvor du også kan finde link til adresser på landets faste og mobile COVID-19 teststeder, som ikke kræver en henvisning fra lægen.