Skip navigationen

Byggeansøgninger: Sådan gør du

Fra 1. februar 2017 vil det ikke længere være muligt at indsende ansøgninger til Plan og Teknik som e-mail og som fysisk post. Du skal i stedet ansøge digitalt via portalen Byg og Miljø.

Nyhed
Dette er en arkiveret nyhed
Anbefal denne nyhed:
Byggeri

Overgangsperiode udløber

Siden 2014 har det været muligt at ansøge digitalt om byggetilladelse via den digitale løsning Byg og Miljø. Dragør Kommune har dog valgt at have en overgangsperiode med mulighed for også at kunne ansøge via de tidligere indgange. Denne periode udløber nu.

Overblik og information

Når du søger om tilladelse via dit nem-ID på portalen: www.bygogmiljoe.dk, vil hjemmesiden guide dig gennem forløbet, og du vil blive bedt om at sende de relevante dokumenter for lige netop dit byggeri. Portalen giver dig nemlig et overblik over, hvilken information og dokumentation kommunen skal bruge for at behandle din sag. Du vil også få information om de konkrete regler, der gælder, og hvad du skal gøre for at søge tilladelse.

Følg din sag

Gennem portalen Byg og Miljø har du også mulighed for løbende at følge med i, hvor langt behandlingen af din sag er kommet. Du får besked, når der er henvendelser eller afgørelser fra myndigheden.