Skip navigationen

COVID-19-vaccination: Flere tider på vej

Hav tålmodighed i den kommende tid. Regionen arbejder på højtryk med at oprette flere nye tider til vaccination og revaccination for COVID-19. Vaccination i Dragør i Daghjemmet på Omsorgscentret Enggården er forbeholdt borgere, som har bestilt tid i forvejen.

Nyhed
Anbefal denne nyhed:

Er du en af de 450.000 borgere i Danmark, der i disse dage har modtaget invitation til 3. stik/revaccination for COVID-19? Så er det en god ide at finde tålmodighed frem.

Ventetid, men der kommer flere tider

Der revaccineres i øjeblikket ca. 124.000 om ugen på landsplan, og regionerne arbejder på, at der senest om to uger (i uge 49) kan vaccineres 300.000 om ugen på landsplan. Du kan derfor opleve, at det kan være svært at finde en tid til vaccination, og at der i en periode kan forventes ventetid, indtil de mange nye vaccinetider bliver tilgængelige.

Pop-up vaccination i Daghjemmet på Enggården er forbeholdt borgere, der har bestilt tid til vaccination.

Regionen åbnede i går – den 22. november 2021 – Amager Vaccinationscenter, og onsdag den 1. december åbner et vaccinationscenter på Hovedbanegården.

Kapacitet på 100.000 i Region Hovedstaden

Fra den 1. december kan op mod 100.000 borgere ugentligt blive vaccineret her i Region Hovedstaden.

Der bliver blandt andet arbejdet på at udvide åbningstiderne på Amager Vaccinationscenter og på Hovedbanegården Vaccinationscenter, så de kan holde åben om aften og om søndagen.

Bestil tid

Du kan bestille tid på www.vacciner.dk

Hvis du ikke har et NemID eller har svært ved selv at booke en tid, kan du bestille en tid ved at ringe til Region Hovedstaden på telefon 38 66 00 00. Der er telefontid på hverdage, inkl. lørdag kl. 8-16.