Skip navigationen

Dragør Skole: Læringstrappe indviet

Skolegården var fyldt fredag morgen, da Dragør Skoles flotte udendørs læringstrappe blev indviet. Dagen var velvalgt, for straks efter talerne og da den røde snor var klippet over, tog femte klasse fat. Fra øverst på trappen og til rytmiske toner styrede de nemlig de andre elever og lærere igennem opvarmningen til den store motionsdag.

Nyhed
Anbefal denne nyhed:
Annette Nyvang, formand for Dragør Kommunes Skoleudvalg
Annette Nyvang, formand for Dragør Kommunes Skoleudvalg

Er taget i brug

I praksis har udearealet og den store, brede læringstrappe været taget i brug i noget tid. Men de hidtidige coronarestriktioner har afholdt Dragør Skole fra at holde en formel indvielse. Op til efterårsferien og skolernes store motionsdag valgte skolen at invitere til indvielse fredag den 15. oktober, hvor hovedtaler var Annette Nyvang, formand for Dragør Kommunes Skoleudvalg.

Mens lærere og elever lyttede, takkede Annette Nyvang blandt andet Margrete Grøn fra Arkitema Arkitekter og Per Andersen fra Villum Fonden for henholdsvis det arkitekttegnede projekt og for den økonomiske støtte på 2,6 mio. kr.

Dagslys og frisk luft

Det arkitekttegnede projekt er blevet til under temaet: Mere dagslys og frisk luft i hverdagen.

Konkret er der tale om et mindre byggeprojekt, hvor trappen åbner for lyset og giver en hel ny fornemmelse af sammenhæng mellem ude og inde og forbinder det høje stueplan med skolegården. Dermed får skolen et fælles opholds- og mødested både til frikvartererne og mulighed for undervisning i frisk luft.

Dragør Skole har samtidig fået givet klasselokalerne i den grå bygning et løft, ligesom toiletterne er blevet moderniseret.

Trappe1.jpg Trappe2.jpg Trappe3.jpg Trappe4.jpg Trappe5.jpg Trappe6.jpg