Skip navigationen

Genåbning pr. 6. april 2021

Skolerne i Dragør er med i den tidlige genåbning af samfundet. Det betyder, at nu kan 5.-8. klasserne ligesom 9.-10. klasserne vende tilbage med 50 % fremmøde. Det vil i praksis sige, at eleverne møder frem hver anden uge. Eleverne i 0.-4. klasserne møder fortsat op til normalt skema.

Nyhed
Anbefal denne nyhed:

Opfordring til test

Elever over 12 år opfordres til at lade sig teste to gange om ugen. På den måde kan vi hjælpes ad med at holde smitten med coronavirus nede. Testning kan ske ved PCR-test (svælgpodning) i Hollænderhallen, Halvvejen 3. Åbningstiderne:

  • Mandag, onsdag, fredag og søndag klokken 6.30-14.30
  • Tirsdag, torsdag og lørdag 15.30-23.30

Husk at bestille tid i forvejen på coronaprover.dk – hvis du ikke har NemId, kan du ringe til Region Hovedstadens rådgivning og booking-telefon på 38 66 00 00.

Husk mundbind og dit gule sundhedskort.

Testning kan også ske ved hurtigtest (næsepodning) i det mobile testcenter i Aktivitetshuset Wiedergården, Wiedergården 2 i Dragør. Der er åbent hver dag – også lørdage, søn- og helligdage – klokken 8-20.

Ved hurtigtest møder du bare op uden at bestille tid, men husk mundbind og dit gule sundhedskort.

Hold fast, Dragør!

Det er vigtigt, at vi står sammen for at mindske smitten. Derfor opfordrer Sundhedsmyndighederne til, at vi holder fast i Dragør: Bliv testet og se så få som muligt.