Skip navigationen

J. S. Sten & Stål A/S skal bygge ny svømmehal

Totalentreprenøren, som er valgt til at bygge Dragørs nye svømmehal, er J. S. Sten & Stål A/S. Projektet vil blive udstillet i Hollænderhallen i løbet af april.

Type: Nyhed
Dette er en arkiveret nyhed
Anbefal denne nyhed:
Billede af svømmehallen
J. S. Sten & Stål A/S skal brygge en moderne lys og imødekommende svømmehal i Dragør.

Borgmester glæder sig til den første dukkert

Borgmester Eik Dahl Bidstrup glæder sig allerede til den første dukkert i bassinet ved indvielsen i sommeren 2019.

”Jeg er rigtig glad for, at vi med valget af dette gennemarbejdede projekt sikrer borgerne i Dragør en moderne svømmehal, som i høj grad vil leve op til ønskerne fra de mange engagerede borgere og frivillige, som har været inddraget i vurderingen af de indkomne tilbud”, siger borgmesteren og fortsætter: ”J. S. Sten & Stål A/S er udvalgt som totalentreprenør, da de i vores vurdering fik den højeste bedømmelse ud fra kriteriet bedste forhold mellem pris og kvalitet.”

Fakta om projektet

Den gamle svømmehal rives ned for at give plads til den nye, som også skal ligge ved Hollænderhallen. Svømmehallen vil blandt andet indeholde et 25 meter bassin, 1- og 3- meters vippe, et 50 m2 varmvandsbassin, et øve bassin samt et areal til wellness-aktiviteter. Projektbeskrivelsen fra J. S. Sten og Stål A/S vil dog stadig blive udviklet inden og under byggeriet, hvorfor der kan ske mindre justeringer. Projektet vil i løbet af april blive udstillet i Hollænderhallen. Nærmere tidspunkt vil blive annonceret på kommunens hjemmeside og i Dragør Nyt.

 

Placering af ny svømmehal.jpg Situationsplan.jpg Svømmehal indefra.jpg