Skip navigationen

Julen starter næsten lige fra påske

Det føles ikke som så længe siden, at Badstuevælen fremstod flot julepyntet og levende med tolv juleboder. Hvor de fleste nu har andre gøremål og nok mest ser frem til mere forår og sommer, så er Mark Rütt og Charlotte Gravenhorst fra foreningen Juleboder i Dragør allerede i gang med at få styr på julen 2017.

Type: Nyhed
Dette er en arkiveret nyhed
Anbefal denne nyhed:
Billede af opstilling af juleboder i Dragør
Her er det ved opstillingen af juleboderne i 2016. Interessen for boderne sikrer allerede nu, at julemarkedet bliver gennemført igen i år.

Julemarked igen i 2017

”Jeg er rigtigt glad for at kunne fortælle, at julemarkedet bliver gennemført igen i 2017. Efter et veloverstået marked i 2016 er der nemlig allerede udlejet 10 af de 12 boder til julen i år”, siger Mark Rütt, der er formand for foreningen og fortsætter: ”Vi er i fuld gang med at lukke de sidste aftaler. Der er mange, der giver os velmenende råd om, hvad der bør være i boderne, og mit svar er altid, at hvis I kender nogen derude, der vil stille op med nye aktiviteter, så er de meget velkomne”.

Hvis efterspørgslen er stor nok, barsler foreningen også med tanker om at få bygget flere boder – så der er plads nok.

Dragørs erhvervs- og turismechef er glad

Dragør Kommunes erhvervs- og turismechef Claus Rex er også rigtig godt tilfreds med interessen for juleboderne.

”Det er dejligt, at vi kan være så tidligt ude og fortælle, at der er basis for et marked igen i år. Forhåbentlig vil det gøre det muligt at tiltrække endnu flere aktiviteter og dermed liv til markedet”, siger Claus Rex.

Tre første adventsweekender

Julemarkedet gennemføres i 2017 i de første tre adventsweekender. Det skyldes, at juleaften falder i den fjerde. Boderne står uden for julesæsonen opmagasineret på Dragør Kommunes materielplads.

Information om juleboderne

Mere information omkring juleboderne kan fås hos: Mark Rütt, tlf.: 60 59 15 99