Skip navigationen

Mere skurby til Dragør Havn

Skurbyen er en vigtig og stemningsfuld del af Dragør Havn. Her er der tid til at stoppe op, skæve vinkler og hyggelige skure. Dragør Kommune ønsker nu at skabe endnu mere skurby, men denne gang med henblik på at tiltrække små, nye virksomheder med mod på at skabe liv på havnen.

Type: Nyhed
Dette er en arkiveret nyhed
Anbefal denne nyhed:
Billede fra skurby på Dragør Havn

Søger dygtige projektmagere

”Dragør Havn har et stærkt miljø. Når vi nu udvikler den, så skal det ske i samklang med det, vi sætter pris på i dag. Den nye skurby er både klassisk Dragør Havn og samtidig et nyt og dynamisk vækstmiljø”, siger Mette Jeppesen, direktør i Dragør Kommune og fortsætter: ”Vi håber, at der sidder nogle dygtige projektmagere derude, som har lyst til at realisere ideen”.

Gerne maritime eller besøgsorienterede

Den nye skurby forventes at rumme skure, som udlejes i kortere perioder til små virksomheder, som er enten maritimt orienterede eller som er besøgsorienterede. Det vil sige, at der kan være alt fra skibskonstruktører over kunsthåndværkere til små showrooms med lokale fødevarer i skurene.

Fælles skur med møde-, og toiletfaciliteter

Dragør Kommune lægger op til, at der skabes et fælles skur med møde-, og toiletfaciliteter, og at det er op til den enkelte skur-lejer at fylde sine rammer ud. På grunden forventes der at være plads til 10-15 skure.

Lave skure, der passer ind

Der er lagt op til opførelse af lave skure, der passer ind sammen med de eksisterende skure i den gamle skurby, men selve udformningen og driften af området i øvrigt vil ske efter projektmagerens forslag.

Forslag til projekter

I de kommende 8 uger kan interesserede projektmagere komme med forslag til, hvordan de kunne tænkes at ville løse opgaven. By-, Erhvervs- og Planudvalget vil til maj tage stilling til, hvem der får lov til at realisere ideen. Ideforslagene kan sendes til e-mail: pt@dragoer.dk senest den 30. marts. Se vejledning herunder.