Skip navigationen

Nominer til Sports- og Kulturprisen 2020

Sammen med Folkeoplysningsudvalget uddeler vi en Sports- og Kulturpris til en person, en forening eller en gruppe, som har ydet en særlig indsats inden for sport og kultur. Med prisen anerkender vi den ekstraordinære frivillige indsats, som bidrager til et rigt, kvalitativt og alsidigt sports- og kulturliv i kommunen. Frist for nominering er onsdag den 11. august 2021 kl. 12.

Nyhed
Anbefal denne nyhed:
Thomas Aagaard fik Sports- og Kulturprisen 2019. Her er han flankeret af to indstillere og daværende borgmester Eik Dahl Bidstrup

Hvem skal have prisen i år?

Spørgsmålet er, hvem skal have prisen i år for sin indsats 2020? Hjælp os ved at indstille din kandidat til prisen.

Send en skriftligt begrundet indstilling på mailadressen: kulturogfritid@dragoer.dk senest onsdag den 11. august 2021 kl. 12.

Fakta

Sports- og Kulturprisen kan tildeles:

  • Til en idrætsudøver, et hold, en afdeling eller en klub, der har opnået bemærkelsesværdigt resultat i konkurrence eller andre idrætslige sammenhænge. Pristageren skal være medlemmer af en lokal idrætsforening eller bo i kommunen.
  • Til en person, en gruppe, en forening eller en institution, som anerkendelse for bemærkelsesværdigt arbejde til gavn for kulturlivet i Dragør Kommune. Prisen kan gives for kunstnerisk og/eller kulturelt arbejde i alle former.
  • Til tidligere indstillede kandidater.

Sports- og Kulturprisen kan ikke tildeles til:

  • Medlemmer/tilforordnede i Folkeoplysningsudvalget.
  • Kommunalt ansatte medarbejdere, på baggrund af deres arbejde for kommunen.