Skip navigationen

Sol, sommer og Dragør Søbad

I år byder Dragør Søbad igen på yoga, stort set hver søndag. "Vi svømmer langt 2017" starter, når vandtemperaturen når op på 14 grader. Du kan låne udstyr, komme ned og prøve kræfter med svømning i åbent vand, og hver gang du har svømmet, noterer vi gerne hvor mange meter på tavlen. Vi skal have skolesvømning med 4. klasserne i august.

Type: Nyhed
Dette er en arkiveret nyhed
Anbefal denne nyhed:
Billede af holdet på søbadet
Bademesterinde Tanya Ingwes – nr. 2 fra venstre - er tilbage på holdet efter barsel: ”Såååå fedt at være tilbage på badebroen efter barsel! Glæder mig meget til startskuddet den 1. maj. Det er så min 18. sæson, jeg tager hul på. Som man kan se, har vi stået på hovedet for at blive klar til åbningen”, siger Tanya Ingwes.

Svømmeskole

Årets nok største nyhed er, at Trygfonden har godkendt vores ansøgning, og vi kan derfor fortsætte med at afholde sommersvømmeskole i 2 uger. Et tilbud til børn mellem 6-8 år, hvor man kommer ned og får undervisning i svømning, førstehjælp samt bliver tryg ved at færdes ved vandet. Info om tilmelding kommer på Hollænderhallens hjemmeside, fb-siden Dragør Søbad samt i Dragør Nyt.

Grillaften

Når vejrudsigten tillader det, skal vi selvfølgelig også have vores grillaften, med hygge og spisning på broen.

Følg med på Facebook

Derud over har vi en masse i støbeskeen, så følg os på fb-siden Dragør Søbad for løbende info.

Billetpriser

Børn: 10 kr. Voksne: 20 kr.

Sæsonkort

Børn: 90 kr. Voksne: 210 kr. Salg af sæsonkort vil som altid starte 1. maj.

Service dagligt fra kl. 7.00-17.00

Vi glæder os til at se alle vandhunde og solelskere til en forhåbentlig god sommer.

Venlig hilsen

Dragør Søbad