Skip navigationen

Støj- og trafikgener ved A.P. Møllers Alle

Måske skal du finde ørepropperne frem på søndag og efterfølgende onsdag. Naboer til industrikvarteret må nemlig forvente støjgener i forbindelse med fræse- og asfaltarbejde på A.P. Møllers Alle. Trafikafviklingen kan også blive lidt bøvlet. Vi beklager ulejligheden og ser frem til mindre vejstøj, når den nye asfalt er lagt.

Nyhed
Anbefal denne nyhed:

To dage

Anlægsarbejdet på A.P. Møllers Alle sker over to dage; nemlig søndag den 8. maj 2022 mellem kl. 8 og 16 og onsdag den 11. maj 2022 mellem kl. 18 og 01.

Om søndagen fræser entreprenøren det eksisterende slidlag af asfalten og lægger det nye slidlag på vejen om onsdagen. A.P. Møllers Alle strækker sig over ca. 600 meter fra krydset Ryvej og Kystvejen til Nordre Dragørvej.

Desværre en del støj

Arbejderne vil desværre betyde en del støj for naboerne. Vi har været rundt med information til naboerne i første parket til A.P. Møllers Alle og sendt besked til grundejerforeningen i området.

De lidt umage tidspunkter er valgt af hensyn til trafiksikkerheden og afvikling af trafikken, herunder busdriften på A.P. Møllers Allé. Men det vil kunne opleves lidt bøvlet i tidsrummet de to dage.

Vi og vores entreprenør håber på jeres forståelse under asfaltarbejdets udførelse.

Vi ser frem til en vej uden de nuværende huller og lapper og resultatet skal gerne være mindre vejstøj.

Kør forsigtig!