Skip navigationen

Trafikinfo – Tour de France

Fredag den 1. juli 2022 afvikles enkeltstarten i cykelløbet Tour de France Grand Départ i København. Det påvirker trafikken og parkeringsforholdene i og omkring København. Planlæg derfor din tur, hvis du skal til København i ugen op til den 1. juli.

Nyhed
Anbefal denne nyhed:

Vær opmærksom og planlæg din tur

Københavns Kommune har varslet, at Tour de France Grand Départ vil påvirke trafikken og parkeringsmulighederne markant fra tirsdag den 28. juni kl. 18 til lørdag den 2. juli kl. 16. Dele af H.C. Andersens Boulevard (fra Tietgensgade til Vesterbrogade) afspærres allerede fra mandag den 27. juni kl. 20.

Når store dele af København afspærres, og flere hundrede tusinde tilskuere skal ind og opleve Touren, vil det give et øget pres på trafikken på det omkringliggende vejnet og flere passagerer i den offentlige transport. Uanset hvad du skal i København, er det en god idé at planlægge din tur på forhånd.

Fra torsdag den 30. juni kl. 23.59 til lørdag den 2. juli kl. 18 er der forbud for biler over 3.500 kg. i hele Indre By.

Spørgsmål

Har du – som borger eller erhvervsdrivende – spørgsmål til Tour de France og trafikken send da en mail på adressen kontakt-tdf@kk.dk

Følg med og tag del

Der er flere muligheder for at følge med og tage del i oplevelserne i København i forbindelse med Tour de France Grand Départ.