Til medarbejdere og studerende
Er du interesseret i en karriere eller er du på udkig efter en praktikplads i et af Dragør Kommunes fantastiske kommunale dagtilbud? Uanset om du er studerende eller medarbejder, er der masser af spændende muligheder at udforske i Dragør Kommune.

I Dragør Kommune tilbyder vi
I Dragør Kommune tilbyder vi vores ansatte følgende personalegoder:
- Tilskud til massage, ergoterapeut, kiropraktor, akupunktur og osteopat på 200 kr. Der gives op til 4 tilskud om året
- Rabat på cykler fra Kildemoes Cykler
- Tilskud til Dragør Kommunes svømmehal, hvor du kan få 50% på indgangsbilletten
- Rabataftale med SATS, hvor du kan spare 20% på medlemskaber
- DSB Erhvervskort hvor du kan spare op til 50% på den daglige transport. Læs mere på DSB.dk/erhverv
- Brobizz ordning, såfremt du er bosat i Sverige
- Mulighed for at leje Dragør Kommunes Feriefonds sommerhus i Sverige til fordelagtige priser
- Rabat på medlemskab hos Fysiq, fysioterapi og fitness
- Rabat på bilvask hos StreamRex, mens man er på arbejde
Nedenfor kan du læse om lønforløb for pædagoger i Dragør Kommune.
(Senest opdateret 20.06.2025)
Erfaring | Løn |
Nyuddannet | 33.162 |
1 år | 34.045 |
5 år | 34.958 |
7 år | 35.900 |
10 år | 37.371 |
Dette er et basis lønforløb for pædagoger i Dragør Kommune. Lønnen er eksklusiv pension og er opgjort ud fra en stilling på 37 timer. Basis lønforløbet indeholder grundløn, erfaringstillæg og specielle dragørspecifikke tillæg.
Kompetenceudvikling i Dragør Kommune
I Dragør Kommune arbejder vi målrettet med kompetenceudvikling som en del af vores rekrutterings- og tilknytningsstrategi. Vi ønsker at støtte dygtige og erfarne pædagogmedhjælpere i at tage skridtet videre og uddanne sig til pædagoger.
Hvis du som ansat medhjælper i kommunen er interesseret i at høre mere om muligheden for at uddanne dig til pædagog, så tag kontakt til din leder. Lederen vil sørge for at informere forvaltningen, så du kan få rådgivning om, hvilke muligheder der findes for uddannelse og støtte undervejs.
Vi prioriterer at skabe stærke og stabile teams i vores dagtilbud. Derfor gør vi en særlig indsats for at fastholde dygtige medarbejdere, som allerede kender børnene, kollegerne og vores pædagogiske værdier. Ved at støtte op om dine ambitioner og udvikling ønsker vi at styrke fagligheden og sikre det bedst mulige miljø for børnene i Dragør Kommune.
I Dragør Kommune tilbyder vi kursusforløb i ICDP (International Child Development Program), som er et teori- og evidensbaseret program med fokus på at styrke kvaliteten af samspillet mellem børn og voksne.
Omdrejningspunktet i ICDP er de 8 temaer for godt samspil, der støtter den professionelle i at bruge sin personlige og faglige dømmekraft til at udvikle stærke relationer og meningsfuldt samspil. ICDP handler om relationskompetence, som er evnen til at skabe og opretholde følelsesmæssig kontakt og bruge denne til at etablere en lærende og informativ dialog. Dette inkluderer vigtige handlefærdigheder som kommunikation, konfliktløsning og samarbejdsevner.
ICDP Kursusniveauer
- Niveau 1: Egen relationskompetence
Her er fokus på at styrke den enkelte medarbejders forståelse og anvendelse af relationskompetence i daglig praksis.
- Niveau 2: Relationsbaseret vejledning
På dette niveau lærer deltagerne at vejlede andre i at arbejde relationsbaseret, med udgangspunkt i ICDP's metoder og principper.
- Niveau 3: ICDP Træner
Dette niveau kvalificerer deltagerne til selv at undervise og træne andre i ICDP-programmet.
- Niveau 4: ICDP Mastertræner.
Mastertræneruddannelsen er det højeste niveau og giver mulighed for at uddanne og certificere trænere på de lavere niveauer.
ICDP-forløbene er en del af vores strategiske satsning på at sikre høj kvalitet i dagtilbuddene og styrke de professionelles kompetencer til at skabe positive relationer og trivsel for alle børn i vores kommune.
Det er obligatorisk for alle, både uddannede og ikke-uddannede pædagogisk personale i kommunen at komme på ICDP niveau 1. Ønsker man at deltage i de videregående kurser, skal dette drøftes med ens leder for at afklare muligheder og behov.
I Dragør Kommune vægter vi sprogarbejdet højt som en central del af vores forebyggende og tidlige indsats. Vi ved, at et fokus på sprogudvikling er afgørende for at sikre børns trivsel, læring og udvikling – både nu og i fremtiden.
Som en del af vores indsats arrangerer kommunen erfaringsudvekslingsmøder for de såkaldte "SprogUgler". SprogUgler er medarbejdere fra dagtilbuddene, der arbejder målrettet med at styrke og understøtte børns sproglige udvikling i hverdagen. Disse møder giver mulighed for at dele viden og erfaringer med kolleger på tværs af dagtilbuddene, samt at blive orienteret om den nyeste viden indenfor sprogarbejdet og hvilke særlige sprogindsatser kommunen arbejder med.
Hvis man er interesseret i at deltage i erfaringsudvekslingsmøderne, skal man drøfte det med sin leder for at planlægge sin deltagelse.