Gå til hovedindhold

Gæster

Dragør Havn – Porten til Øresund – er tæt forbundet med Dragør By, som er en hyggelig gammel by med alle moderne faciliteter. Byen har hyggelige spisesteder og butikker. Der er også rig mulighed for naturoplevelser i det nærliggende strand- og engområde.

Om sommeren summer havnen af liv, og der kan høres mange forskellige nationers sprog på kajen. I Dragør finder du blandt andet Danmarks eneste Lodsmuseum, centralt beliggende i Gamle Havn.

Gæstepladser

Som gæstesejler kan du benytte alle ledige pladser med grønt skilt.

Derudover har vi 15 dedikerede gæstepladser i Den Gamle Havn ved siden af havnekontoret og Café Espersen og yderligere 20 dedikerede gæstepladser i lystbådehavnen i den østlige ende af "Landgangen". Disse pladser er med fortøjningsliner og er kun til bov- eller agterfortøjring. Det er forbudt at fortøjre langskibs på pladser med fortøjningsliner i sommersæsonen fra juni til september.

Ankring forbudt i havnen

Ankring i havnen er forbudt. Vores fortøjningslinesystem er med kæder lagt ud på bunden af havnen. Vær forsigtig, når du går ind eller ud af gæstepladser med fortøjningsliner.

Tag på udflugt

Der er gode offentlige busforbindelser fra Dragør til både København centrum, lufthavnen eller til tog til Sverige.