Gå til hovedindhold

Sundhed og tandpleje

Tandpleje for børn og unge

Sundhed Børn

Familie

Børn

Tandplejen tilbyder gratis tandpleje og behandling for alle børn og unge mellem 0-21 år, som bor i Dragør Kommune.

Overvægtklinikken

Sundhed Børn

Familie

Børn

Vores overvægtsklinik arbejder ud fra principperne fra Holbæk metoden – udviklet af Overlæge Jens Christian Holm. Det er en metode som involverer hele familien, og som har gode resultater.

Skolesundhedsplejen i Dragør Kommune

Sundhed Børn

Familie

Børn

Alle skoler har en sundhedsplejerske tilknyttet, som tilbyder undersøgelser, sundhedssamtaler og undervisning af elever på forskellige klassetrin.

Mødregrupper i Dragør

Sundhed Børn

Familie

Børn

Vi bestræber os på at samle mødregrupper med mødre, der har født nogenlunde på samme tid og som bor i nærheden af hinanden.

Beskyt barnet mod ulykker fra fødslen

Sundhed Børn

Familie

Børn

Læs her, hvordan du kan beskytte dit barn mod ulykker fra fødslen.

Amning

Sundhed Børn

Familie

Børn

Din sundhedsplejerske vil hjælpe dig med dit barns ernæring (modermælk/bryst eller modermælkserstatning/flaske og senere overgangskost).

Besøg i barnets første leveår

Sundhed Børn

Familie

Børn

Sundhedsplejersken vil ved en række besøg og efter aftale med dig og din eventuelle partner vejlede jer i jeres hjem. Hun vil undersøge jeres barn og vejlede jer omkring barnets sundhed, udvikling og trivsel.

Graviditet

Sundhed Børn

Familie

Børn

Du kan få besøg af en sundhedsplejerske, før barnet er født. Når du er gravid, vil du få tilbud om et besøg i din e-Boks. Hvis du ønsker besøg, bliver du kontaktet af den sundhedsplejerske, der bliver tilknyttet dit barn og familie. Sundhedsplejersken kommer hjem til dig efter aftale.