Gå til hovedindhold

Brug for nye medarbejdere?

Har du brug for at rekruttere nye medarbejdere? Så kontakt dit lokale Jobcenter eller Jobservice Danmark. Jobservice Danmark tilbyder jeres virksomhed gratis hjælp til at rekruttere ledig arbejdskraft på tværs af kommuner.

Indhold

  Bruges til kort tekst. Ellers slet.

  Du kan søge efter nye medarbejdere på Jobnet, der er jobcentrenes tilbud på internettet til alle jobsøgende og arbejdsgivere i hele landet. Jobnet er udviklet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering i samarbejde med KL (Kommunernes Landsforening).

  Jobnet

  Jobservice Danmark formidler kontakt til det relevante jobcenter:

  • Inden for én arbejdsdag kontakter det relevante jobcenter jeres virksomhed. Her bliver I rådgivet om, hvordan jeres ønsker og behov kan imødekommes
  • Inden for tre arbejdsdage bliver I præsenteret for de bedst egnede ledige kandidater, der med kort varsel kan tiltræde i jeres virksomhed. Eller I aftaler en anden løsning, der kan imødekomme jeres behov
  • Jobservice Danmark tilbyder hjælp, når I har behov for at rekruttere her og nu, eller hvis I ønsker en jobserviceaftale om et løbende og længerevarende samarbejde.
  • Jobservice Danmark er et supplement til jobcentrenes virksomhedsindsats, når I har vanskeligt ved at finde kvalificeret arbejdskraft eller ønsker samarbejde med flere jobcentre.

  Jobservice Danmark

  Jobcenter Tårnby er indgangen til offentlig jobservice for borgere og virksomheder i Dragør og Tårnby Kommuner på beskæftigelsesområdet.

  I Jobcenter Tårnby er der fokus på at skaffe virksomhederne den arbejdskraft, de har brug for.

  På fem centrale områder har Dragør Kommune forpligtet sig til at indgå et forpligtende samarbejde med nabokommunen Tårnby. Samarbejdet betyder, at Tårnby kommune er myndighed på området og ansvarlig for sagsbehandlingen.

  Læs mere om det forpligtende samarbejde

  Sidst opdateret: 28. maj 2022

  Kontakt

  Jobcenter Tårnby - Virksomheder

  Telefon: 32 47 17 01

  Email: Jobcenter@taarnby.dk Databeskyttelse - Du bør undgå at sende cpr.nr. og andre fortrolige oplysninger i almindelige e-mails.