Gå til hovedindhold
Bolig

Adresse- og beboerforespørgsel

Du kan få udleveret oplysninger fra CPR om andre personer og få fx aktuelle navne- og adresseoplysninger - med mindre personen har registreret navne- og adressebeskyttelse. Du kan også få at vide, om personen er død, rejst til udlandet eller er umyndig.

Indhold

  Du kan få udleveret oplysninger fra CPR om andre personer og få fx aktuelle navne- og adresseoplysninger - medmindre personen har registreret navne- og adressebeskyttelse. Du kan også få at vide, om personen er død, rejst til udlandet eller er umyndig.

  For at få udleveret oplysninger skal du dog forud kunne identificere den person, du ønsker oplysninger om ved enten navn og adresse, navn og fødselsdato eller navn og CPR-nummer.

  Hver henvendelse koster 52 kr. (2016), også selvom det ikke er sikkert, at kommunen kan finde den person, du søger. Du skal være opmærksom på, at den tidligere adresse ikke kan bruges, hvis den er fra før år 1972, fordi den ikke findes elektronisk. Du kan kontakte Landsarkivet for at få en nyere adresse, som kan bruges i selvbetjeningsløsningen.

  Du skal søge om adresseforespørgslen digitalt.

  Hvis du vil vide, om andre har registreret folkeregisteradresse på din adresse, kan du søge om det her med MitID (Brug selvbetjeningsboks i højre side).

  Hvis du ikke er digital, skal du kunne dokumentere overfor kommunen, at du er (med) ejer eller lejer af boligen. Det gælder også, hvis den eller de personer der er tilmeldt din bolig, har navne- og adressebeskyttelse.

  Hvis du møder personligt op i Borgercentret med et gyldigt billede-ID, kan du få straksudstedt et MitID.

  Har du ikke gyldigt billede-ID, skal du møde op med to af følgende: Dåbs/navneattest, sundhedskort, forskuds- eller årsopgørelse fra Skat. Så kan der bestilles et MitID, som vil blive sendt til din adresse.

  Kontakt

  Borgerservice

  Åbningstider:
  Mandag - tirsdag: 10-14
  Onsdag lukket
  Torsdag: 10-16:30
  Fredag: 10-13

  Telefon: 32 89 01 00

  Send Digital Post til Borgerservice