Gå til hovedindhold

Dragør Høstfest – lokalt samarbejde fra jord til bord

Idéen til Dragør Høstfest er vokset ud af det lokale erhvervsnetværk for lokale fødevarer og gastronomi, som samler fødevareproducenter, kokke og restauratører. Du kan være med til at arrangere næste års høstfest - meld dig ind i netværket.

Indhold

    Årets høstfest er målrettet borgere og besøgende og bliver arrangeret i et samarbejde mellem Seerupgaard, Søvangsgård, Dirch Riber, Raagaard, Beghuset, Gabriel Jensens Traktørsted og Ler58. Festivalen byder på oplevelser fra jord til bord – herunder høstoplevelser og smagsture i markerne samt menuer tilberedt af sæsonens råvarer af lokale kokke og restauranter.

    For erhvervslivet er Dragør Høstfest en oplagt mulighed for at:

    • indgå i nye samarbejder,
    • udvikle og afprøve koncepter med fokus på lokale råvarer og madoplevelser,
    • tiltrække både borgere og turister uden for højsæsonen.

    Dragør Høstfest løber af stablen i weekenden den 4. og 5. oktober 2025, og det fulde program offentliggøres på blandt andet dragoer.dk 

    Deltagelse i høstfesten kræver køb af madbillet.

    Du kan være med næste år

    Vil du gerne være med til at arrangere næste års høstfest, så bliv en del af erhvervsnetværket for lokale fødevarer og gastronomi for at høre mere.

    Kontakt erhvervs- og turismekonsulent Charlotte Brendstrup.

    Kontakt

    Charlotte Brendstrup

    Erhvervs- og turismekonsulent