Gå til hovedindhold
Erhverv

Sparring og værktøjer for iværksættere

Dragør Kommune samarbejder med Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden om en række muligheder for dig, som vil starte virksomhed. Du kan ganske gratis deltage i workshops, og få værktøjer og viden til, hvordan du kommer godt fra start.

Indhold

  Her ligger for eksempel beskrivelse af virksomhedsformer, oprettelse af bankkonto, momspligt, forretningsplaner – og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.

  Du kan derefter tage på 3-timers workshoppen Iværksætterintro. Her får du en basis introduktion og gode værktøjer til at arbejde med de væsentligste spørgsmål og udfordringer, som møder en iværksætter.

  Virksomhedsguiden.dk

  Ønsker du personlig sparring, kan du kontakte vores Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 9.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål.

  For dig, som er godt i gang eller har prøvet det før:

  • Du har måske erfaring fra tidligere virksomhedsetableringer
  • Er i gang og har de første kunder
  • Arbejder med en skalérbar forretningsmodel og overvejer finansieringsmuligheder
  • Tænker internationalt

  Ring til os på 3010 8115 eller send en mail på ivaerksaetter@ehhs.dk og få en aftale med en forretningsudvikler. Vi er et team, som har speciale i de særlige udfordringer, der er forbundet med etablering; det kan for eksempel være product/market fit, salgsstrategier, forretningsmodellering, tidlig finansiering eller ganske enkelt overblik og strategisk udvikling.

  Kontakt

  Center for Plan, Teknik og Erhverv

  Telefontid:
  Mandag-onsdag: 10-14
  Torsdag: 10-16:30
  Fredag: 10-13

  Telefon: 32 89 03 20

  Send Digital Post til Center for Plan, Teknik og Erhverv