Gå til hovedindhold
Høringer

Høring: Kom med forslag til udviklingen af nyt erhvervsområde (udløbet)

Klima-, By- og Erhvervsudvalget besluttede den 8. marts 2023 at igangsætte indkaldelse af ideer og forslag til udviklingen af et nyt erhvervsområde vest for A. P. Møllers Allé. Send dine ideer og forslag senest den 8. maj 2023.

29. mar. 2023

Indhold

    Kortet viser med gul signatur afgrænsningen af området, der bliver omfattet af en ny planlægning for erhvervsområdet.

    Det indledende arbejde med planlægningen er skudt i gang og derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du har ideer til den kommende planlægning, gerne i forhold til følgende spørgsmål:

    • Hvordan kan det nye erhvervsområde udvikles i sammenhæng med det omkringliggende område med boliger og eksisterende erhverv?
    • Hvad ser du af muligheder og udfordringer ved enten at udstykke arealet til 40-45 blandet størrelse virksomheder eller alternativt 2-4 store virksomheder?
    • Hvad skal vi være særligt opmærksomme på i området?

    Idéer og forslag til planlægning, som ikke tager udgangspunkt i ovenstående spørgsmål, er også velkomne.

    I dokumentet finder du et indledende oplæg til arealudviklingen samt beskrivelse af baggrunden for planlægningen Det er vigtigt at præcisere, at der er tale om indledende overvejelser og ikke et endeligt projektoplæg.

    Hvordan?

    Send gerne dine ideer og forslag på mail til pt@dragoer.dk senest mandag den 8. maj 2023. Mærk din besvarelse med ”Ideer og forslag til nyt erhvervsområde”.

    Vær opmærksom på, at forslagene bliver behandlet politisk, og at eventuelle høringssvar vil indgå som bilag til dagsordenspunktet. De bliver dermed offentligt tilgængelige på kommunens hjemmeside med alle indeholdte oplysninger; herunder eventuelle personoplysninger.

    Vær desuden opmærksom på, at alle bemærkninger er omfattet af aktindsigt.

    Du får yderligere information om planlægningen ved at henvende dig til planteamet på pt@dragoer.dk.

    Oplæg til indkaldelse af ideer og forslag

    Kontakt

    Center for Plan, Teknik og Erhverv

    Telefon: 32 89 01 00

    Send Digital Post til Center for Plan, Teknik og Erhverv