Gå til hovedindhold

Nyheder

438 resultater

Hjælp! Sne og glatte veje

01. dec. 2023
Nyheder

En lille bøn til dig: Hjælp hjemmehjælpen, postbuddet og skraldebilen så de kan komme sikkert til din dør, når det er glat, og der ligger sne.

Julekoncert: Oplev magien

01. dec. 2023
Nyheder

Fri entre lørdag den 9. december 2023 kl. 15 i Store Magleby Kirke. Vores Musik- og Kulturskole inviterer til en stemningsfuld julekoncert, hvor talentfulde elever vil fortrylle dig med akustiske toner og hjertevarm sang.

Store Magleby Kirke i let snedække

Toiletter på Nordre Væl

29. nov. 2023
Nyheder

Godt nyt for de tissetrængende. Nu er toilettet på Nordre Væl igen åbent for offentligheden. Handicaptoilettet er under reparation, og vi håber, at det er klart til weekenden den 2.-3. december 2023.

Trafikinfo: Midlertidigt stop for rampe-projekt

29. nov. 2023
Nyheder

Kampen mod vejret er midlertidigt tabt. Derfor indstilles projektet på Englandsvej med etablering af dobbelte svingbaner til Øresundsmotorvejen nu for vinteren. Det fortæller Sund & Bælt og Tårnby Kommune.

Motorvejsrampe i Tårnby Kommune

Færdsel på isen forbudt!

28. nov. 2023
Nyheder

Undgå at få sok – eller det der er værre! Frosten har sat ind, og allerede nu er der dannet et tyndt lag is flere steder i kommunen. Derfor er vi i fuld gang med at sætte skilte op ved søer, gadekær og broer ved afvandingskanaler med ”Færdsel på isen forbudt”.

Skilt med Færdsel på isen forbudt

Kystbeskyttelse: Valg af rådgiverhold

27. nov. 2023
Pressemeddelelse
Kystbeskyttelse

Et vigtigt skridt er taget. Dragør Kommune har tegnet kontrakt med totalrådgiver til at konkretisere det lokale kystbeskyttelsesprojekt "Klimarobust Kystkommune". Det betyder, at samarbejdet med COWI og Arkitema fortsætter, godt suppleret med innovationsbureauet IS IT A BIRD.

Diger i Dragør: Kongelunden - 2050 (kreditering: Arkitema & Cowi)