Gå til hovedindhold

Nyheder

560 resultater

Tilsynskampagne: Opbevaring af husdyrgødning

18. jul. 2024
Nyheder
Klima og miljø

Kære Hesteejer. Opbevarer du din husdyrgødning korrekt? Hen over sommermånederne tager Tårnby Kommune på vegne af os på miljøtilsyn hos udvalgte hestehold i kommunen. Måske har du endda allerede haft besøg.

Hestehold

Kultur- og Eventpuljen – søg tilskud sommer 2024

18. jul. 2024
Nyheder

Alle med idéer til kulturelle aktiviteter eller arrangementer i Dragør Kommune kan søge om støtte fra Kultur- og Eventpuljen. Puljen har ansøgningsfrist tre gange årligt – næste gang er torsdag den 1. august 2024.

Overvågningsstrand: Lad skraldet ligge

10. jul. 2024
Nyheder

Holder du af at gå tur på strandengene i Dragør? Så har du måske også lagt mærke til to skilte, som er sat op og afmærker en 100 meter lang strækning: ”Forsøgsområde ved Kofoeds Enge – Overvågning af opskyllet affald”.

Midlertidig spærring af Ndr Dragørvej

08. jul. 2024
Nyheder

Fra mandag den 15. juli til fredag den 19. juli 2024 spærrer vi Ndr Dragørvej ved busslusen mellem D B Dirchsens Alle og Blokhusvej. Det sker, fordi busslusen skal fjernes og give plads til lysregulering på Ndr Dragørvej ved D B Dirchsens Alle senere på året.

Bliv besøgsven og glæd andre

05. jul. 2024
Nyheder

Kan du afse en til to timer om ugen? Og har du lyst til at blive besøgsven? Det er både hyggeligt, meningsfuldt og kan give andre en stor glæde i livet. Lige nu er der venteliste for borgere, som ønsker besøg af en ven. Så tøv ikke.

Madaffald: Gode råd i varmen 2024

05. jul. 2024
Nyheder

Sommeren er over os, og med den følger perioder med solskin og stigende temperaturer. Og det kan give problemer med lugt, fluer og måske endda maddiker i affaldsbeholderen. Få gode råd her!