Gå til hovedindhold

Nyheder

242 resultater

Fjernvarme til Dragør

26. sep. 2022

Pressemeddelelse

Klima og miljø

Det bliver muligt at udrulle fjernvarme til byområderne i Dragør Kommune. Det gælder også for området Søvang. Det fremgår af dagsordenen til næste møde i Klima-, By- og Erhvervsudvalget, som er offentliggjort mandag den 26. september.

50 mio. kr. i ny pulje til mere bynatur

26. sep. 2022

Klima og miljø

Nyhed

Har I en idé til at skabe flere gode liv i jeres nabolag? Så kan I nu søge op til 1 mio. kr. i støtte fra Nordea-fondens Her gror vi-pulje.

Guldkommune og far-parat

21. sep. 2022

Nyhed

Dragør Kommune er udpeget som ’far-parat guldkommune’. Det er sket i forbindelse med en årlig kortlægning af kommunernes indsatser til fædre, som Forum for Mænds Sundhed udarbejder over tilbud og aktiviteter, som er målrettet fædre og deres børn i det forgangne år. (præciseret med det tætte samarbejde med og bibliotekets rolle den 26.09.2022)

Hvem skal have Handicapprisen 2022?

20. sep. 2022

Nyhed

Dragør Kommunes Handicapråd uddeler årets handicappris i forbindelse med FN’s Internationale Handicapdag 3. december. Med handicapprisen følger for første gang 5.000 kr. samt en skulptur udført af den lokale kunstner Flemming Brylle. Fristen er onsdag den 19. oktober 2022.

Aftale om Budget 2023-2026 indgået

12. sep. 2022

Pressemeddelelse

Økonomi og Regnskab

Et stort flertal i Dragør Kommunalbestyrelse har i weekenden indgået budgetaftale om næste års budget for kommunen. Bag aftalen står AVC (Socialdemokratiet (A), Venstre – Danmarks Liberale Parti (V) og Det Konservative Folkeparti (C)).

Forligspartierne bag Budget 2023-2026 (Socialdemokratiet, Venstre og Konservative)

Flagdag afholdt med nyt tiltag

08. sep. 2022

Nyhed

I mandags var det officiel flagdag for Danmarks udsendte. En dag, hvor vi anerkender og hylder mænd og kvinder for deres indsats som udsendte på vegne af Danmark. I år havde vi også sat særligt fokus på de pårørende – nærmere bestemt på børnene af udsendte.

Borgmester Kenneth Gøtterup overrækker børnemedalje til Hugo på fire år

DI’s erhvervsundersøgelse 2022

07. sep. 2022

Pressemeddelelse

Erhverv

Gennem de sidste 13 år har Dansk Industri rangordnet kommunerne op mod hinanden i DI’s såkaldte erhvervsklima-undersøgelse. Dragør Kommune får en plads som nummer 90, hvilket er to pladser bedre end i den tilsvarende undersøgelse sidste år.

SFO: 3, 2, 1 LIFT OFF

07. sep. 2022

Skole og Uddannelse

Nyhed

Med en hilsen fra selveste astronaut Andreas Mogensen fra Houston blev der sat gang i mission Månebase, som er en naturfaglig satsning for SFO’erne på Dragør Kommunes tre skoler. Fredag den 2. september var alt pædagogisk personale samlet til ’lift off’.

Sund & Bælt: Spørgsmål og svar

05. sep. 2022

Kystbeskyttelse

Nyhed

Op mod 300 borgere deltog i informationsmøde, hvor statens selskab Sund & Bælt A/S præsenterede en ideskitse til løsning for kystbeskyttelse ved Dragør Nordstrand. Sund & Bælt har samlet op på spørgsmål og svar, som kom frem under mødet og i den efterfølgende debat i medierne.

Nysgerrig: Det gode liv på Enggården

01. sep. 2022

Pressemeddelelse

Hen over det næste års tid sætter Dragør Kommune skarpt på, hvad er det gode liv på Enggården, som er kommunens plejehjem.