Gå til hovedindhold

2021

64 resultater

Nytårshilsen – fælles om Dragør

28. dec. 2021

Hvis der er noget, som vi to er enige om, så er det, at Dragør er en perle. Dragør er et fantastisk sted at bo og udfolde sig i – naturskønt og tæt på byen. Det skal Dragør blive ved med at være og derfor skal Dragør også udvikle sig i fremtiden. Det vender vi tilbage til.

Fyrværkeri – forbud mv.

23. dec. 2021

Det er så festligt, men lad os lige genopfriske, hvordan det nu er med fyrværkeri i Dragør. Du må bruge fyrværkeri fra mandag den 27. december 2021 til og med lørdag den 1. januar 2022. Men der er permanent forbud mod at affyre fyrværkeri i Dragør Gamle By og Store Magleby. Husk at tage hensyn og holde mindst 100 meters afstand til områder med dyrehold og udegående dyr.

Konstituering vedtaget

08. dec. 2021
Politik

Tirsdag aften vedtog et bredt flertal i Dragørs nye kommunalbestyrelse, at Kenneth Gøtterup overtager borgmesterposten i det nye år. Den øvrige konstituering blev her efter vedtaget slag i slag i løbet af små tre kvarter. Derefter var der tid til at lykønske hinanden med posterne og et veloverstået første møde.

Handicappris gik til ildsjæl

06. dec. 2021

På FN’s internationale handicapdag den 3. december 2021 blev sløret løftet for, hvem som skulle have Dragør Kommunes Handicappris 2021. Det skulle ildsjælen Wiebke Zickert, som er leder af arbejdet og formidlingen omkring ’Lydavisen’. Stort tillykke.

Konstituerende møde

01. dec. 2021
Politik

Den nye kommunalbestyrelse holder tirsdag den 7. december 2021 kl. 19 konstituerende møde. Her skal bl.a. formelt vælges borgmester for de næste fire år. Kommunalbestyrelsen træder til pr. den 1. januar 2022. Du kan følge med online på kommunens hjemmeside dragoer.dk/web-tv. Der er også offentlig adgang til mødet, hvor vi opfordrer til, at du har gyldigt coronapas, bærer mundbind og viser hensyn.

Jul i Dragør 2021

01. dec. 2021

Kalenderen siger den 1. december – og julemåneden har taget sin begyndelse. Julen er kommet til Dragør i mere end en forstand. DR’s julekalender i år - Tidsrejsen – foregår jo lige her i det skønne Dragør. Dertil kommer, at juletræet i Rådhusets forhold står fint pyntet af børn fra Børneinstitutionen Køjevænget og borgmesteren.