Gå til hovedindhold
Projekter
Kystbeskyttelse

Fase 1: Følg debatten på facebook

Dragør Kommune afholder en række events, hvor emnet “Diger i Dragør” debatteres. Formålet er at øge samtalen i kommunens om udfordringerne i Dragør og indhente viden om din og din nabos holdninger.

Indhold

  Dragør Kommune afholder en række events, hvor emnet “Diger i Dragør” debatteres. Formålet er, at du kan blive klogere på vores fælles udfordringer i Dragør, og vi vil meget gerne høre din stemme i debatten. Stemmerne i debatten vil blive bragt videre til lokalpolitikerne, før de skal træffe beslutning om digerne. Indlæg i debatten i perioden fra 8. januar til 25. februar 2018 vil indgå i tilbagemeldingerne til kommunalbestyrelsen.

  Læs om kommende politisk valg af digeløsning

  På Facebook-siden vil kommunen løbende lægge information op om “Diger i Dragør”. Her kan du både deltage i debatten med andre interesserede og også stille spørgsmål til kommunen, som svarer på alle hverdage. Alle indlæg og “likes” fra Facebook-siden - i perioden 8. januar til 25. februar 2018 - vil indgå i en samlet database, som kan give lokalpolitikerne et indblik i, hvad borgerne i Dragør mener.

  Der afholdes et åbent stormøde d. 6. februar 2018 om “Diger i Dragør” hvor alle er velkomne. Mødet foregår i Hollænderhallen kl. 19-21 og tilmelding er ikke nødvendig. Her vil udfordringer og løsningstyper for “Diger i Dragør” blive præsenteret, og der vil være mulighed for at debattere forskellige emner ved stande.

  Kommunen vil søge at gøre opmærksom på debatten i pressen og på hjemmesiden og grundejerforeningerne har modtaget en invitation til at være ambassadører i debatten.

  I Hollænderhallens foyer vil der blive opsat en mindre udstilling med fotos fra tidligere oversvømmelser i Dragør.

  Alle indlæg, idéer og kommentarer modtages i perioden 8. januar til 25. februar 2018 på e-mailen: diger@dragoer.dk. Facebook-debatten samt skriftlige indlæg bringes videre til lokalpolitikerne, når de skal træffe beslutninger om digeløsninger i Dragør i foråret 2018.

  Læs også

  Dokumenter

  Kontakt

  Center for Plan, Teknik og Erhverv

  Telefontid:
  Mandag-onsdag: 10-14
  Torsdag: 10-16:30
  Fredag: 10-13

  Telefon: 32 89 03 20

  Send Digital Post til Center for Plan, Teknik og Erhverv