Gå til hovedindhold
Ukraine

Jobguide for ukrainere

Ny hjemmeside skal hjælpe ukrainere i job. Partnerskab om ukrainere i job har oprettet en ny hjemmeside, der skal give ukrainske flygtninge et overblik over deres jobsøgning i Danmark.

Indhold

  JobguideUkraine.dk er udarbejdet som en del af ”Partnerskab om ukrainere i job”. Bag partnerskabet står den danske regering i samarbejde med arbejdsgiverne, fagbevægelsen, kommunerne og regionerne.

  Formålet med jobguideUkraine.dk er at give fordrevne fra Ukraine et samlet overblik over, hvad det vil sige at skulle søge et job i Danmark. Samtidig skal den give arbejdsgiverne et overblik over, hvordan de kan gøre deres jobopslag tilgængelige for fordrevne fra Ukraine.

  På hjemmesiden henvises der blandt andet til private jobbanker. Det påhviler de private jobbanker at leve op til de gældende krav og regler.

  Jobguideukraine.dk

  Det er Tårnby Kommune, som varetager funktionen som jobcenter for Dragør Kommune. Det skyldes aftalen om det forpligtende samarbejde, som der er indgået mellem vores to kommuner. Læs mere om jobcenteret på Tårnby Kommunes hjemmeside.

  Er du arbejdsgiver, kan du have glæde af at læse mere på den nye jobguide:

  jobguideukraine.dk