Gå til hovedindhold
Pleje og aflastning

Fuldmagt

Hvis du ønsker, at en anden person skal hjælpe dig i kontakten med det offentlige, kan du give en fuldmagt.

Indhold

  Når du udsteder en fuldmagt, giver du personen lov til at varetage dine interesser og handle på vegne af dig. Det kan fx være et familiemedlem, en ven eller plejepersonale. Det vigtigste er, at du har tillid til personen.

  Vi har samlet forskellige fuldmagter her:

  Hvis du har brug for at en pårørende kan handle på dine vegne i forhold til Dragør Kommune, skal I få lavet en fuldmagt.

  For at give fuldmagt kan I udfylde nedenstående blanket og sende den til Visitationen med sikker mail eller med posten til:

  Sundhed, Pleje og Rehabilitering, Visitationen
  Kirkevej 7
  2791 Dragør

  Blanket til fuldmagt vedrørende personlige forhold (pdf)

  Læs mere om fuldmagt på borger.dk

  En digital fuldmagt giver din pårørende ret til at tilgå digitale selvbetjeningsløsninger på dine vegne. Enten kan du selv logge ind med MitID og give tilladelsen, eller også kan din pårørende selv anmode om tilladelse med MitID.

  Læs mere om digital fuldmagt på borger.dk

  En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, som kan sættes i kraft en gang i fremtiden, hvis du mister evnen til selv at tage vare på dine økonomiske eller personlige forhold. Du kan give fremtidsfuldmagt til en eller flere personer, som du selv udpeger.

  Selvom du opretter fremtidsfuldmagten i dag, vil den først kunne sættes i kraft og virke, hvis du en dag bliver syg, mentalt svækket mv. og ikke længere har evne til at varetage dine forhold inden for de områder, som er omfattet af fremtidsfuldmagten.

  En fremtidsfuldmagt er et frivilligt og privat alternativ til en almindelig fuldmagt og det offentligt fastsatte værgemål.

  Læs mere om fremtidsfuldmagt på borger.dk

  Kontakt

  Visitationen

  Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering

  Visitationen har telefontid på hverdage 8.15-12.00

  Telefon: 32 89 02 09

  Send Digital Post til Visitationen