Gå til hovedindhold
Afgørelser
Kommuneudvikling

Ny lokalplan 78 for Madsens Krog (Udløbet)

Den 30. juni 2022 vedtog en enig kommunalbestyrelse lokalplan 78 for Madsens Krog, Dragør Havn efter fire ugers offentlig høring. Klagefrist 10. august 2022.

11. jul. 2022

Indhold

    Lokalplanens indhold

    Forslag til lokalplan 78 blev allerede udarbejdet i 2019, men lokalplanen er ikke blevet offentliggjort korrekt og har derfor været i fornyet høring, inden planen endelig er blevet vedtaget og offentliggjort.

    Lokalplan 78 for Madsens Krog har til formål at sikre muligheder for udvikling af de fysiske rammer til søsportsklubberne i relation til de bevaringsværdige bygninger og offentlighedens adgang.

    I forbindelse med den fornyede høring er der foretaget mindre tilretninger for, at lokalplanen afspejler de eksisterende forhold. Det handler om matrikulære ændringer, et ny opført skur og en gennemført udvidelse af Greisens Pakhus.

    Lokalplanens umiddelbare retsvirkning

    Den endeligt vedtagne lokalplan har retsvirkning for enhver, således at der ikke må foretages forhold i strid med planens bestemmelser. Retsvirkningen gælder for fremtidige dispositioner og omfatter enhver, dvs. både private personer, selskaber, fonde, offentlige institutioner og myndigheder.

    Mulighed for at klage

    Du har mulighed for at klage over kommunalbestyrelsens beslutning for så vidt angår retlige spørgsmål.

    Det skal ske inden for fire uger fra offentliggørelsen. Det vil sigen, at du kan klage til og med onsdag den 10. august 2022.

    Se nærmere hvordan du gør i klagevejledningen

    Du kan ikke klage over andre forhold i lokalplanen til anden administrativ myndighed.