Gå til hovedindhold

Tilladelse: Bade- og kajakbro ved Sydstranden (Søndre Strandvej)

Det er besluttet at tillade etablering af en op til 30 meter lang bade- og kajakbro ved Dragør Sydstrand (vest for stikvejen Søndre Strandvej med landfæste på stranden). Det er muligt at klage over afgørelsen frem til onsdag den 9. november 2022.

Indhold

  Afgørelsen er truffet af Klima-, By- og Erhvervsudvalget den 7. september 2022 og betyder, at der kan etableres en op til 30 meter lang bade- og kajakbro ved Dragør Sydstrand, vest for stikvejen Søndre Strandvej. Broen etableres i det fredede kystområde på Dragør Sydstrand, hvor Fredningsnævnet har givet dispensation.

  Broen får en bredde på 1,2 meter og skal bygges op af præfabrikerede standardmoduler med dæk i trykimprægneret fyrretræ. Materialer fra den eksisterende bro ved Dragør Sydstrand fjernes. Og der vil være fuld offentlig adgang til broen.

  Der er tidligere givet tilladelse til en lignende bro, ca. 50 m øst for den nye placering. Den tilladelse bortfalder dags dato.

  Mulighed for at klage

  Du kan klage over tilladelsen, hvis du selv har en væsentlig interesse i sagen. Klager over afgørelser behandles af Kystdirektoratet.

  Klagefristen er fire uger fra offentliggørelse af tilladelsen på vores hjemmeside. Sidste frist for at klage er onsdag den 9. november 2022.

  Du sender din klage skriftligt til Dragør Kommune via digital post (se nedenfor). Skriv gerne Att.: byplanlægger Cecil Lundme Olausson.

  Du kan også sende din klage til Dragør Kommune, Center for Plan, Teknik og Erhverv, Kirkevej 7, 2791 Dragør.

  Vi sørger for at videresende klagen til behandling hos Kystdirektoratet.