Gå til hovedindhold

2022

140 resultater

Åbning: Fars Legestue på Dragør Bibliotek

02. mar. 2023
Nyheder

Festlig åbningsarrangement. Kristian Gintberg, kendt fra DR’s Ramasjang åbner Fars Legestue på Dragør Bibliotek tirsdag den 7. marts 2023 kl. 13. Alle fædre med børn i alderen 0-3 år er velkomne.

Fars legestue på biblioteket

Varmeplan – hvad nu?

22. dec. 2022
Nyheder
Varmeforsyning

På vores temaside dragoer.dk/varmeplan kan du følge med i, hvad der sker og kommer til at ske i kølvandet på vedtagelse og offentliggørelse af Varmeplan for Dragør Kommune.

Gravearbejde i forbindelse med etablering af fjernvarme

Julen 2022: Indsamling af juletræer

22. dec. 2022
Nyheder

Når julen og nytåret er ovre, gør vi klar til, at vognmanden kan hente dit gamle juletræ – fri for pynt og juletræsfod. Indsamlingen sker i løbet af uge 2 og 3 2023. Du kan også aflevere det på Dragør Genbrugsplads.

Klub Elisenborg: Tilsagn om fondsstøtte til nyt udeareal

22. dec. 2022
Pressemeddelelse

Under projektnavnet Mere udeliv i SFO og klub har Nordea-fonden op til jul givet tilsagn om at bevilge en million kroner til mere udeliv i børneperspektiv ved fritidsklubben Elisenborg i Dragør Kommune.

Arkitemas skitsetegning af nyt udeareal ved fritidsklubben Elisenborg

Julen 2022: Fyrværkeri i kommunen

20. dec. 2022
Nyheder

Det er så festligt, men lad os lige genopfriske, hvordan det nu er med fyrværkeri i Dragør Kommune. Der er for eksempel permanent forbud mod at affyre fyrværkeri i Dragør Gamle By og Store Magleby. Og husk at tage hensyn og holde mindst 100 meters afstand til områder med dyrehold og udegående dyr.

Julen 2022: Åbent eller lukket?

20. dec. 2022
Nyheder

Her kan du se om og hvordan der er åbent og lukket på Dragør Rådhus, i Idrætshallerne og Dragør Bibliotekerne. Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og godt nytår.