Gå til hovedindhold

2023

61 resultater

Madaffald: Gode råd i sommervarmen

26. maj 2023

Nyheder

Affald

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og med sommeren følger stigene temperaturer og solskin. Når temperaturen stiger, kan det give udfordringer med lugt, fluer og maddiker i affaldsbeholderen. Få råd her!

Tillykke! To nye statsborgere

25. maj 2023

Nyheder

Onsdag den 24. maj 2023 var der grundlovsceremoni på Dragør Rådhus. Tilstede var familien Simon, hvor familiens to stolte børn var vidne til, at mor og far fik dansk statsborgerskab.

Familien Simon og borgmester Kenneth Gøtterup - grundlovsceremoni 24. maj 2023

Store Vandredag på Amarminoen lørdag 27. maj

24. maj 2023

Nyheder

Opfordringen fra Naturpark Amager er klar: Snør vandreskoene og tag din kæreste, bedstemor og dine børn i hånden og nyd en smuk dag i pinsen i naturen i fællesskabets tegn. Mon ikke mange gerne vil være med?

Amarmino - skilt

Sikkerhed: Fine plakater i vejkanten

15. maj 2023

Nyheder

Trafik og Veje

Fra midten af maj 2023 og de næste par uger frem vil der være stillet nogle fine vejkantplakater op på vejene ud for skolerne i Dragør Kommune. Det sker i forbindelse med en lokal færdselskampagne i samarbejde mellem Dragør og Tårnby Kommuner.

Dragør Dagpleje 50 år

12. maj 2023

Nyheder

Dagtilbud

Der var lagt op til fest i børnehøjde, da Dragør Dagpleje fyldte rundt. Dagplejens 50 års jubilæum blev fejret med pomp og pragt i Dagplejens fælles legestue på Engvej.

Carl med medalje overrakt af borgmesteren - sammen med sin mor

Sommerluk for varmeanlægget

10. maj 2023

Nyheder

Varmeplan

Klima og miljø

Ved at sommerlukke dit varmeanlæg hjælper du klimaet og sparer penge på varmeregningen. Danmarks nationale sommerlukdag er mandag den 15. maj 2023.

Status på fjernvarme

28. apr. 2023

Nyheder

Varmeplan

Klima og miljø

Tårnby og Dragør kommuner er i fuld gang med planlægningen af fjernvarme. Derfor kommer her en fælles kort opdatering fra os med status på sagen.

Dragør og Tårnby borgmestre

Kystbeskyttelse: Klar besked til staten

28. apr. 2023

Pressemeddelelse

Kystbeskyttelse

Politik

Dragør Kommune opfordrer staten til at finde en samlet løsning for kystbeskyttelse, der sikrer både kritisk infrastruktur og kommunerne: Hvidovre, København, Tårnby og Dragør. Det står klart efter mødet i kommunalbestyrelsen torsdag den 27. april 2023.