Gå til hovedindhold
Nyheder
Kultur og fritid

Babyerne plasker videre

Nu kan du tilmelde dig de nye hold med babysvømning i Dragør Svømmehal, der starter 12. og 14. marts 2024. Far Jonas Ydemann og sønnen Leo har været glade for at starte til svømning og regner med at fortsætte.

01. mar. 2024
Dame hælder farverige bolde i bassin, far og søn kigger

Fra venstre: Christina Raagaard (instruktør), Leo (5 måneder) og far Jonas Ydemann

Indhold

  De første hold med babysvømning har været en stor succes, og instruktør Christina Raagaard er glad for at være kommet i gang i babysvømning i Dragør Svømmehal: ”Det giver noget helt specielt og har været dejligt at se udviklingen hos børnene,” fortæller hun og fortsætter:

  ”Børn opfatter vand som noget helt naturligt, indtil de er cirka seks måneder, så det er lettere, hvis de starter tidligt.”

  For at forældrene kunne lære hinanden at kende, havde Christina også sørget for kaffe efter den første gang på holdet – et initiativ, mange af holdene har fortsat efterfølgende.

  Vigtigt at lære at svømme, når man bor i Dragør

  Jonas Ydemann er tidligere svømmetræner, så det lå lidt i kortene, at sønnen Leo på snart fem måneder selvfølgelig skulle starte til babysvømning.

  ”Det har været rigtig godt, og træneren er rigtig sød. Vi startede stille ud, og Leo har taget godt imod det. Han synes også, det er spændende med de andre børn,” fortæller Jonas. Han regner med, at de fortsætter på de næste hold. Han siger:

  ”Jeg synes, det er vigtigt, at børn lærer at svømme, når vi bor i Dragør. Så skal vi ikke være bekymrede, når de bliver ældre og tager på Mormorstranden eller Søbadet om sommeren.”

  Tilmeldingen er åben til de næste hold

  De nye hold med babysvømning starter 12. og 14. marts 2024 og varer i otte uger. Hvis der stadig er plads på holdet, kan du også tilmelde dig efter, at holdet er startet ved at skrive en mail til booking@dragoer.dk eller kontakte svømmehallen i åbningstiden på telefon 51 52 84 30.