Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Dragør Kommune ansætter ny centerchef

Fra den 1. august 2024 er Kamille Godrim Jakobsen ansat som ny centerchef i Dragør Kommune. Hun får ansvaret for det nyoprettede Center for Borger, Kultur og Social.

02. jul. 2024
Billede af Kamille Godrim Jakobsen

Indhold

  Blandt et stærkt ansøgerfelt med 15 kvalificerede ansøgere har Dragør Kommune valgt at ansætte Kamille Godrim Jakobsen som ny centerchef i kommunen.

  Kamille kommer til at stå i spidsen for det nye Center for Borger, Kultur og Social. Centret rummer vigtige borgernære opgaver i Borgerservice og i Ydelse og Socialservice på rådhuset – foruden kommunens populære kultur- og fritidsinstitutioner, som tæller Dragør Bibliotek, Idrætshallerne og Dragør Musik- og Kulturskole.

  I sin hidtidige karriere har Kamille Godrim Jakobsen bevæget sig inden for både den kommunale og regionale sektor. Hun har særligt beskæftiget sig med ledelse og udvikling af borgernær service på tværs af bl.a. børn-, unge- og socialområdet. Hun har 10 års ledelseserfaring fra Københavns og Lyngby-Tårbæk Kommuner.

  Senest kommer Kamille Godrim Jakobsen fra en stilling som afdelingschef i Center for Social Indsats i Lyngby-Tårbæk Kommune. 

  Kamille Godrim Jakobsen er uddannet cand.mag. i pædagogik og sociologi fra RUC og KU. Hun har en diplom i ledelse fra Københavns Professionshøjskole og er ved at efteruddanne sig til Master of Public Governance på CBS.

  Fokus på borgernær service

  Direktør Lasse Falck Steenland siger: ”Jeg er meget tilfreds med valget af Kamille og ser frem til at byde hende velkommen som ny centerchef. Hun har både en solid ledererfaring og erfaring med at navigere i en politisk styret organisation. Hun kommer – med sikker hånd – til at drive udviklingen af det nye center.”

  Han fortsætter: ”Med fokus på tværgående samarbejde og den borgernære service kommer hun til at bidrage stærkt ind i chefgruppen. Ligesom hun vil gøre i forhold til de mange andre snitflader, vi har som kommune. Her tænker jeg særligt på vores forpligtende samarbejde med Tårnby Kommune.”

  Kamille Godrim Jakobsen glæder sig også til sin nye rolle som centerchef i kommunen:

  ”Det nye center er mange borgeres indgang til kommunen. I ledelsen af centeret vil jeg blandt andet pejle efter, at borgeren oplever sig mødt, hjulpet og inddraget i samarbejdet – uanset om det gælder sociale indsatser, nyt pas, deltagelse i idrætstilbud eller ansøgning om økonomiske ydelser.” 

  Hun fortsætter: ”Jeg glæder mig meget til at sætte mig ind i alle de nye opgaver og til at arbejde sammen med de dygtige medarbejdere og ledere i centret. Synergier i det borgerrettede arbejde skal udnyttes til fulde ved at udvikle de gode tværgående samarbejder og involvere centret i nye og økonomisk bæredygtige løsninger.”

  Kamille Godrim Jakobsen er 45 år, gift og har to børn på 12 og 14 år. Familien bor i København.