Gå til hovedindhold
Nyheder

Dragør Kommune søger direktør

Vil du gerne være direktør i en mindre kommune i smukke omgivelser og med unikke kulturhistoriske værdier, en stærk lokal identitet og et meget levende nærdemokrati med engagerede politikere og borgere? Så søg stillingen som direktør senest 6. april 2024.

02. apr. 2024

Indhold

  Vil du gerne stå i spidsen for et velfungerende velfærdsområde, hvor du har de bedste muligheder for at gøre en reel forskel? Og vil du gerne udvikle dine toplederkompetencer i et tæt og godt samspil mellem den politiske og den administrative topledelse? Så er den ledige stilling som direktør i Dragør Kommune den helt rigtige.

  Som ny direktør bliver du en del af Dragør Kommunes enhedsdirektion, der består af kommunaldirektøren og to direktører som sammen udøver tværgående strategisk ledelse af den samlede organisation. Du får ledelsesansvar for et velfungerende Center for Børn, Skole og Familier og for et nyetableret Center for Borger, Kultur og Social. Du bliver tæt rådgiver og sparringspartner for Dragør Kommunes politiske ledelse med ansvar for at betjene to stående udvalg og det særlige Børn og Ungeudvalg.

  Dragør Kommune søger en direktør, der udøver ledelse gennem relationer, og som har erfaring med – eller et iøjnefaldende talent for – topledelse. Du har et godt kendskab til velfærdsområderne, og du mestrer både strategisk ledelse og ledelse tæt på opgaven. Du kommunikerer klart og tydeligt, og du trives i dialogen med kommunens meget engagerede politikere og borgere.

  Du kan få mere at vide om kommunen her på hjemmesiden, og du kan se en uddybende job- og personprofil her (PDF). Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kommunaldirektør Mads Leth-Petersen på telefon 25 67 42 11 eller partner i Genitor Henning Meldgaard på e-mail hm@genitor.dk eller telefon 31 41 05 63.

  Ansættelse sker på kontraktvilkår. Vilkårene aftales konkret mellem Dragør Kommune og den forhandlingsberettigede organisation.

  Ansøgningsfristen er lørdag den 6. april 2024. Du søger stillingen hos Genitor.

  Om kommunen

  Her finder du information om vores organisation, økonomi og fakta om kommunen.